SPA- & WELLNESS OPHOLD HOS HOTEL VIKING

Første weekend efter vores ferie, tog vi på weekend spa- & wellness ophold på Hotel Viking i Sæby. Nu tænker I nok...allerede en uge efter? Men ja, efter en travl første uge tilbage på arbejde med masser af aftaler, var det virkelig tiltrængt og vi nød det til fulde! Afstanden fra Aalborg er ikke særlig stor og derfor kan stedet også varmt anbefales, hvis man har brug for en lille getaway, uden at skulle køre så langt efter det

Vi prøvede deres Freja spa ophold, som indeholder en overnatning, en valgfri behandling, adgang til spa-området, en tre-retters menu og morgenmad. Uden megen diskussion, valgte vi begge at prøve deres Aroma Relaxing oilmassage, hvorefter vi tog et smut ind mod Sæby for at spise friske rødspætter på havnen. Derefter tog vi tilbage på hotellet og benyttede deres spa-afdeling med de mange inden- & udendørs bassiner og saunaer samtidig med at vi delte en flaske champagne, som også var med i opholdet ♡

De ansatte var rigtig søde og maden vi fik var super lækker (som I sikkert også så på instagram) og mig som elsker chokoladekage, var ovenud lykkelig over køkkenets valg af menu og især deres gateau marcel til dessert, som var lige i skabet

Det kan klart anbefales og vi overvejer stærkt at vende tilbage

A few snapshots from our weekend getaway at Hotel Viking. We really enjoyed our stay there - the staff was so nice, the spa was just perfect and the food was really good! So if you are ever in North of Denmark - a trip to Sæby and Hotel Viking will sure be a good experience!

Indlægget er lavet i samarbejde med Hotel Viking

Likes

Comments

Camilla Cecilie,
Hvor lyder det bare som et lækkert lille ophold :-) måske manden og jeg skulle tænke på at tage sådan et ophold til foråret - den kommende baby skal jo lige kunne passes en enkelt nat først ;-)
Cfashion.dk/
Katrine Guldbæk,
Det er ved at være et par år siden jeg var der sidst, men det var SÅ lækkert. Så jeg kunne helt sikkert godt finde på at tage derop igen, evt ligesom I har gjort med en overnatning. Lyder i hvert fald helt perfekt :-)
www.katrineguldbaek.dk
Eline Tychsen,
Shut det lyder lækkert!!!!
Www.elinetychsen.com
Stine / Lille My,
Ser virkelig skønt ud! :)
stine-ebbesendahl.dk
Julie Mænnchen
,
Ja, det var bare så lækkert! Og det kan sagtens anbefales ;) Jeg er i hvert fald sikker på, at I vil nyde et ophold på hotellet ;)
Julie Mænnchen
,
Det er nemlig SÅ lækkert et sted - så flot og gennemført :D Og ja, det kan jeg sagtens forstå. Vi overvejer som sagt også at vende tilbage inden længe ;)
Julie Mænnchen
,
Det var det bestemt også ;)
Julie Mænnchen
,
Mange tak og ja, det var det! :D
Julie Mænnchen
,
Det var nemlig ret skønt - dejligt med sådan en weekend-pause :)
Julie Mænnchen
,
Det kan i hvert fald godt anbefales - både maden, spa'en og hotellet er så godt! :)