Spring Jackets

1: H&M 2: By Malene Birger 3: H&M 4: Object 5: H&M 6: H&M

Sikke dejligt vejr det er udenfor lige pt. hvilket også betyder, at vi meget snart kan iføre os lette forårsjakker uden at fryse rumpen af og det er jo skønt! Jeg er især vild med blazerjakken fra Malene Birger, men den er desværre helt udenfor budgettet. Derfor har jeg istedet kastet min kærlighed på de fine printede bomber jackets fra H&M, som har nogle fine lynlås detaljer ved halsudskæringen og så koster de kun 299 kr. hvilket er noget venligere mod budgettet

Jeg har dog allerede et par forårsjakker, men man kan vel altid forelske sig i en ny? Har I fundet den perfekte jakke, at gå foråret i møde med?

-

Spring is here, the sun is shining and the temperatures are rising bit by bit. Therefore it is also time, to find new spring jackets. I really love the bomber jackets from H&M with the great prints and details

Likes

Comments

Julie Mænnchen,
Ja, de har altså også virkelig nogle fine nogen af slagsen :) Men lyder da ærgerligt at de ikke lige passer, men så er der heldigvis så mange andre fine derude imellem :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det er den nemlig - så fed! :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, fik også lige luftet min en smule igår, hvor solen skinnede :) Elsker at kunne iføre sig en tyndere jakke, uden at skulle pakkes helt ind - kom bare forår! :) Det giver jeg dig ret i, den er ret så fin, dog er den lidt mere glimmer-agtig i virkeligheden :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det er den nemlig, bare budgettet tillod den! Men ja, den fra object er også noget så fin og så er prisen noget mere budgetvenlig :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Så har du fundet den rette collage ja :) Der er heldigvis mange flotte derude imellem, så det burde være muligt at finde en eller flere :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Den er også super flot, er pt. også helt vild med hvide/beige jakker, især hvis det er læderjakker :)
www.itsmypassions.dk
Line Jensen,
Er helt enig, hvide jakker, ser virkelig flot ud, specielt her til forår/sommer, er uden tvivl en ting der står højest på min ønskeseddel over hvad jeg gerne vil have til forår :D
www.outnorth.dk
Julie Mænnchen,
Ja, det kan jeg sagtens forstå at du ønsker dig, har det helt på sammen måde :) Håber jeg finder den helt perfekte
www.itsmypassions.dk
Camilla,
Jeg er vild med hver og en af de jakker! Virkelig fine valg :) Jeg satser på at min "læder"jakke fra Topshop vil blive brugt godt, og så har jeg også købt en rigtig lækker boucléjakke fra Mango.
scentoffashion.dk
Julie Mænnchen,
Godt at du kan lide dem, det er jo altid lækkert, når I kan lide udvalget :) Lyder som et godt udvalg, er sikker på at de begge kommer til at blive elsket & brugt meget :)
www.itsmypassions.dk