Spring Jackets

1: H&M 2: By Malene Birger 3: H&M 4: Object 5: H&M 6: H&M

Sikke dejligt vejr det er udenfor lige pt. hvilket også betyder, at vi meget snart kan iføre os lette forårsjakker uden at fryse rumpen af og det er jo skønt! Jeg er især vild med blazerjakken fra Malene Birger, men den er desværre helt udenfor budgettet. Derfor har jeg istedet kastet min kærlighed på de fine printede bomber jackets fra H&M, som har nogle fine lynlås detaljer ved halsudskæringen og så koster de kun 299 kr. hvilket er noget venligere mod budgettet

Jeg har dog allerede et par forårsjakker, men man kan vel altid forelske sig i en ny? Har I fundet den perfekte jakke, at gå foråret i møde med?

-

Spring is here, the sun is shining and the temperatures are rising bit by bit. Therefore it is also time, to find new spring jackets. I really love the bomber jackets from H&M with the great prints and details

Likes

Comments

Camilla,
Jeg er vild med hver og en af de jakker! Virkelig fine valg :) Jeg satser på at min "læder"jakke fra Topshop vil blive brugt godt, og så har jeg også købt en rigtig lækker boucléjakke fra Mango.
scentoffashion.dk
Julie Mænnchen,
Godt at du kan lide dem, det er jo altid lækkert, når I kan lide udvalget :) Lyder som et godt udvalg, er sikker på at de begge kommer til at blive elsket & brugt meget :)
www.itsmypassions.dk
IP: 82.99.3.229