STEAM DIG TIL HURTIGE MORGENER

I lavet i samarbejde med Philips I Hvis der er noget vi døjer med, så er det krøllet tøj. Vi ejer endnu ikke en tørretumbler, så efter en tur i vaskemaskinen og på tørrestativet, så trænger tøjet virkelig til en kærlig hånd. Men efter vi har fået en damper, er det blevet langt nemmere at overskue de store dynger af vasketøj som skal stryges, eller dampes i dette tilfælde. Jeg kender jo konceptet fra butikken og ved derfor hvor nemt det kan gøres

HVORFOR SÅ VÆLGE EN STEAMER?

Philips har lavet et par steamere, som klarer opgaven helt super - både en lille håndholdt, som den jeg viser her og en lidt større stationær en, som passer perfekt ind i et walk-in eller i soveværelset. Det er slut med strygejern og store uhandy strygebræt og slut med krøllede silkeskjorter og plisserede nederdele, som er helt umulige at stryge alligevel. Steamere damper tøjet ved hjælp af varm damp og opfrisker yndlings skjorten in no time!

NEMT & HURTIGT

Vigtigst af alt er, at man kan ikke gøre det forkert og man stort set dampe alt ligefra uldfrakker til duge, uden risiko for brændmærker. De er skånsomme mod tøjet og nemme at håndtere. Den lille steamer som jeg viser her, har en lille vandbeholder og den varmer hurtigt op - så den er lynhurtig at bruge og perfekt at hive frem på en travl morgen, hvor trøjen er krøllet. Jeg er også begyndt at pakke en steamer som denne med i kufferten, da den ikke fylder meget.

Jeg er sikker på, at jeg aldrig kommer til at hive strygebrættet frem igen. Det er simpelthen så nemt med steameren og den kan hurtigt dampe de ting, som førhen var helt umulige at få pæne - såsom Anders' skjorter, nederdele med flæser mm.

Nu er jeg lidt nysgerrig - hvordan gør I det derhjemme? Har I også fået anskaffet Jer en steamer eller hiver i strygebræt og jern frem?

TIP: Hvis I stadig har gang i strygejernet - så kig lige med på bloggens instagram senere idag

-

Ironing just got so much cooler! With this little handy steamer from Philips, its so easy and dosen't take many minutes to get ready and out the door. It's perfect for shirts and delicate items like ruffle skirts and silk dresses and it heats in no time. It can't ruin the clothes and fits perfectly into any suitcase - just love it!

Likes

Comments

Lina - SelvSkabet.dk,
Jeg er stadig på det gammeldags strygejern, men må nok erkende, at jeg synes steameren ser virkelig smart ud...men nu er der jo ikke så længe til jul (eller noget!), så kan det være den kommer på ønskelisten 😊
selvskabet.dk
Itsmypassions
Itsmypassions,
Den er nemlig ret smart - det kan jeg skrive under på 😊 Hvis du ikke kan/vil vente på juleaften, kan du evt. kigge forbi min instagram og vinde en nu: https://www.instagram.com/p/Bl3iM9iHyO4/?taken-by=itsmypassions
nouw.com/itsmypassions