Stine Goya & søndag

Jeg fik fornylig øjnene op for Stine Goya´s nyeste AW13 kollektion og nøj hvor er den flot. Den er typisk Stine Goya og fyldt med flotte prints & lyse farver. Jeg er specielt lun på den hvide pelsjakke, den lyserøde frakke samt det ferskenfarvede matchende sæt. I kan forresten se den resterende efterårs- & vinter kollektion her

Dagen har vi brugt på typiske søndagsting så som afslapning, tøjvask, besøg hos familien samt en times tid i træningscenteret (det er nu skønt at komme igang igen!)

Hvad har I lavet på sådan en grå søndag og hvad syntes I om kollektionen?

-

I love the newest AW13 collection from Danish designer Stine Goya. I especially love the white fur coat, the pale pink coat and the matching set in peachy colors

Likes

Comments

Lullumut,
Jeg ved det ikke, hun har bare aldrig rigtig fanget mig. Åh, jeg skal tilbage til træning i morgen. Bliver lidt hårdt efter Mallorca og middag på middag på middag.. :-) Yikes..
www.lullumut.com
OhMyGown,
Den er fantastisk :) jeg er helt vild med den bordeaux jakke, man også kan finde i kollektionen ;)
ohmygown.dk
Gittemary,
Årv, elsker den mørke sæt! Smukt! Knus http://www.Gittemary.com/
Gittemary.com
Katrine Guldbæk,
Elsker Stine Goya og vil meget gerne tilføje nogle flere af hendes smukke kjoler til min samling, hvis pengepungen tillod det :-)
katrineguldbaek.dk
Julie Mænnchen,
Det kan jeg kun give dig ret i Stine, hun er altså dygtig :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Vi er heldigvis også så forskellige, ellers ville der også alt for hurtigt være udsolgt :D Ja, kan godt forestille mig, at det var lidt hårdt efter en solskinstur til syden - men håber du overlever ;)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja den kunne jeg også godt forestille mig var pæn :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det er altså også så flot & gennemført! :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, det ville være dejligt hvis budgettet var til flere smukke Stine Goya kjoler :)
www.itsmypassions.dk
Lise/walkinrunout,
Helt enig mht SG... det er helt fantastisk, hvad hun får lavet af lækkerheder... Jeg drømmer både om sættet du viser i sort/hvidt, en sort kjole med guldprint samt... den ultimative vinterjakke (som jeg altså så gerne snart vil have råd til)
www.walkinrunout.dk