STOCKHOLM POSTKORT

Som I nok kan se på billederne, så var vejret også helt ekstraordinært godt i Sverige, hvilket betød, at Stockholm tog sig rigtig flot ud. Byen er lidt en blanding imellem Paris & København med mange "hjemlige" indtryk og massevis af fortovscafeer og isboder, som fungerer specielt godt i solskin

Vi havde ca. fem dage i byen og jeg syntes vi fik set mange sider af den svenske hovedstad. Der er masser af offentlig transport, men vi valgte at gå rundt, for at opleve byen og stemningen på bedst mulige vis. Jeg syntes personligt, at man oplever en by helt anderledes, når man også kommer igennem almindelige kvarterer og ikke kun turistgaderne.

Vi besøgte f.eks. Drottninggatan , som huser en masse forskellige butikker og cafeer. Vi fandt f.eks. det lækreste indiske takeout, som I nok skal få en anbefaling af, inden længe. Stockholm er omringet af flot vand og opdelt i flere små øer. Der er derfor mange fine steder med kig til vandet og det er ret lækkert at gå en tur langs havnen ved Gamla Stan eller besøge de små gader på "øen". Det var også her, jeg faldt over den fine lille planteshop "Christoffers Blommer" og ville da også hjertens gerne have haft en lille palme med

Stockholm er måske en lidt overset storby, men jeg må indrømme at jeg blev positivt overrasket over dens størrelse og lækre atmosfære - ja, det blev vi begge faktisk. Har I været der eller planlægger I et besøg dertil?

-

A few snapshots from our five day trip to Stockholm, Sweden. I was positively surprised by the city and I love it's vibe. It's kind of a mix between Copenhagen and Paris and feels a bit like home, but also so different at the same time. I really enjoyed their many cafe's and icecream shops, which was also something to do with the sunny weather, of cause!

Have you been there before or are you planning a trip there sometime in the future?


Likes

Comments

Lille My,
Det ser skønt ud! 😊
www.stine-ebbesendahl.dk
Itsmypassions
Itsmypassions,
Det var bare så lækkert 😊 Den by kan helt sikkert godt anbefales at besøge 😉
nouw.com/itsmypassions
mariereierth
mariereierth,
Så fine bilder!:)
nouw.com/mariereierth
Itsmypassions
Itsmypassions,
Tusind tak 😊 Dejligt at du kan lide dem!
nouw.com/itsmypassions
Eline Tychsen,
Jeg vil utrolig gerne til Stockholm, og ud fra dine billeder, så er jeg i hvertfald heller ikke skuffet <3 Det ser simpelthen så skønt ud!
www.elinetychsen.com
Itsmypassions
Itsmypassions,
Tak søde - det er også en herlig by 😊 Syntes det lyder som en god idé, med en tur dertil 😉 <3
nouw.com/itsmypassions