TERN PÅ UDSALG OG NY POSE

Frakke / Second Female (nedsat med 50%!) Strik / Munthe Jeans / IVY CPH Støvletter / Shoe The Bear
Solbriller / Object (kommer til foråret)

Det kommer til at lyde helt vildt kliché agtigt og det er det sikkert også. Men hvordan kan December gang på gang forsvinde imellem fingrene på en? Inden vi tog hul på måneden, var jeg ellers super optimistisk og havde en masse planer, som jeg var sikker på, at vi sagtens kunne få passet ind. Men ligesom de foregående år, forsvinder den ene weekend efter den anden. Og jo, det er med gode aftaler alle sammen, men alligevel - kan I følge mig?

Jeg havde en plan om, at vi skulle have besøgt den gamle by i Aarhus. Den plan har vi haft de sidste mange, mange år. Så måske vi bare skal sætte en dato for næste December, allerede nu? Måske det er løsningen, haha. Har I lignende "problemer"??

Nå, men for lige at komme tilbage til outfittet. Så kan I nok se, at det er taget imens der stadig var blade på træerne og sæsonen var i fuld gang med at skifte fra efterår til vinter. Men jeg har bare slet ikke nået at vise Jer det endnu, så her kommer det. Støvlerne er nye og fra Shoe The Bear og jakken kan I faktisk købe med 50% lige nu!

Og som I nok kan se, har jeg gjort mig det lækreste køb i Berlin. Men det skal I nok få meget mere om, inden længe

Ha' en dejlig Lørdag piger <3 Har I nogle gode aftaler denne weekend?

-

December is just passing by, with full speed. It's filled with good plans, but going into December, I was so optimistic thinking we could get even more things done, know that feeling? But back to the outfit - my checkered jacket is on sale with 50% and the boots are brand new, just love the colour! And have you noticed my bag? I promise I will get back to it's content very soon

Likes

Comments