Today´s - almost summer again

T-shirt: Perfect tee / Gina Tricot Nederdel: Pency Standard Sandaler: Bianco Valk: Trendsales / Objektiv brugt: Sony 50mm

Et dagens, som faktisk er fra idag - det er ikke ofte det kan lade sig gøre med en travl hverdag. Men nu hvor tiden er til det, er det jo med at vise jer billederne med det samme ikke? Sommeren er jo næsten over os igen, derfor greb jeg også muligheden for, at hoppe i min absolut yndlingsnederdel, som er købt hos shopbop for noget tid siden efterhånden. Jeg er helt vild med teksturen & samlingen på midten, som gør den mere interessant at se på, desuden er den vildt behagelig og skal helt sikkert også bruges til efteråret med et par chunky strømpebukser - det bliver godt!

T-shirten som jeg også viste jer her er også købt for nylig og er helt sikkert en af mine bedre køb. Den er super behagelig og kan bruges til så mange forskellige ting. Den er desuden ret så tynd i stoffet, så den falder bare så flot. En t-shirt jeg sagtens kunne overveje at få i andre farver også, når budgettet tillader det

Husk forresten at kigge forbi min webshop, hvor priserne nu er inkl. porto, så I nemt kan betale med dankort el. paypal og få sendt det hele hjem til jer - ligesom en alm. webshop - så smart og skriv endelig hvis I har spørgsmål!

-

Pictures from today, where the sun is shining and the leaves are green - lovely summertime's! I bought this skirt from shopbop some time ago now and it is sure one of my best buys to date. I really love the knot detail in the front!

Likes