Today´s - holiday

Playsuit (Kollektionsprøve): Modström Sandaler: Bianco Slangeskindsarmbånd: H&M Perlearmbånd: Markedskøb

Et af mine outfits, fra en af de sidste dage på ferien, hvor vi spillede minigolf & gik en længere tur rundt på pladsen, hvor vi boede - rigtig hyggeligt. Buksedragten (som er lettere krøllet på nogle af billederne..ups) er købt som en kollektionsprøve til omkring 150 kr. under Sallings udsalg. Er en stor fan af disse kollektionsprøver fra forskellige mærker, da de ofte bliver solgt til billige priser og så er der heller ikke så mange af hver model - så lidt unik bliver den da. Faldt meget hurtigt for den skrappe neon farve, som viste sig at blive så fin til en lettere solbrun hud, som man jo næsten ikke kan undgå at opnå på ferie. Armbåndet fandt jeg også dernede, men det skal I nok både se & høre mere til snart - helt klart allerede ét af mine yndlingsitems i smykkesamlingen

Har I nogle klare favoritter i smykkesamlingen hjemme hos jer?

-

Bought this neon orange playsuit from Modström some time ago now and took it with me on our holiday Love this bright orange color with suntanned skin

Likes

Comments

Marie,
wow, den er bare så fin den playsuit! Desværre har jeg ikke vildt mange smykker - jeg er sindsyg dårlig til at finde dem, og hvis det så endelig sker, kan jeg ikke tage mig sammen til at købe dem!
and-mary.blogspot.dk/
Carina Trinhammer,
Nej, hvor pudsigt! Jeg kiggede også på det armbånd da jeg var på ferie! ;) Det er ikke sådan med de markeder! Btw er buksedragten bare super cool!
www.trinhammer.com
Carola,
this playsuit is perfect for summer!! Heartbeats from Vienna Wedekind
viennawedekind.blogspot.com
Julie,
Bestemt også en dejlig farve :) Kan godt forstå at det er dine yndlingssmykker, helt sikkert nogle gode valg. Og ja, du har helt ret med de unikke & hjemmelavede smykker, det er nu noget helt andet.
www.itsmypassions.dk
Julie,
Kender det alt for godt Marie, havde det helt på samme måde for et på år siden. Men nu er det lige som om, at de bare vil med mig hjem fra butikkerne :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Ej ja, det er faktisk lidt pudsigt et sammentræf :) Kunne simpelthen ikke lade det ligge og fortryder helt, at jeg ikke tog flere med hjem :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
We are quite on the same page - really perfect :)
www.itsmypassions.dk
Sine / coffeeandlipstick.dk,
Super fin farve, klæder dig godt:)
www.coffeeandlipstick.dk
Julie,
Tusind mange tak skal du have, for din søde kommentar :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Den er bestemt anderledes end alt det andet jeg har hængende i skabet :)
www.itsmypassions.dk