Today´s - in colour

Strik: H&M Jeans: Selected Femme Sneaks: Converse Flettet ring: Jane Kønig Ring m. sten: Stine A

Et dagens som ikke kunne være mere aktuelt, da det næsten lige er taget (med kyndig hjælp fra kæresten, som fotograf) Lidt anerkendelse skal han da også have engang imellem, ellers ville disse billeder være ret umulige med selvudløser osv. Jeg har som sagt næsten konstant båret mine smykker fra Jane Kønig og denne dag var ingen undtagelse. Ringen har fået selskab af min Stine A ring, som jeg også ofte bruger - de passer jo ret godt sammen!

Strikken er også forholdsvis ny, den er fra H&M og kostede mig kun 99 kr. - lidt af et kup, hvis I spørger mig. Den kan jo fås i et væld af farver og jeg overvejer stærkt en bordeaux en af slagsen til samlingen. Den passer i hvert fald til bukserne. Kan rigtig godt lide at bære denne form for afslappet outfit med lidt farver, så det ikke bliver for kedeligt alt sammen. Sjovt som man pludselig ikke er farveforskrækket mere...

-

An outfit from today, with some help from my boyfriend and photographer, when I need him to be. I have worn my new ring almost everyday and this day was no different. I love the way the ring from Jane Kønig and the other gold ring from Stine A look together

Likes

Comments

Julie,
Ja, jeg var faktisk også selv meget overrasket - det plejer nemlig ikke, at være til at tage billeder der, som I også begge påpeger! Lidt ærgerligt, når pladsen nu er så fin :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Ja det var en super dejlig pris! Men nej, har heldigvis ikke oplevet at den fnuller, så det er bare dejligt :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Mange tak Kit :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Ja hun kan virkelig sit kram :) Dejlige smykker!
www.itsmypassions.dk
Julie,
Det har du så evigt ret i - må hellere gøre plads til den i garderoben :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Tusind tak skal du have :) Dejligt at høre!
www.itsmypassions.dk
Julie,
Tusind tak - er virkelig også glad for den :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Thanks Nena :)
www.itsmypassions.dk
Ida / Fashionlab,
Sikke nogle skønne farver!! Jeg har selv lige anskaffet mig et par bordeaux jeans, og jeg glæder mig sådan til at tage dem i brug :)
www.fashionlab.dk
Julie,
De bliver sikkert et hit derhjemme :) Det er mine i hvert fald igen :)
www.itsmypassions.dk