Today´s - simple colors

Affiliate links: T-shirt: Zoe Karssen Nederdel: Envii Taske: Adax Sandaler: Bianco

Der er så mange fine steder at tage billeder og det fine springvand & de gamle gader i Aalborg er ingen undtagelse. Jeg havde her iført mig min nye t-shirt fra Zoe Karssen, som jeg fandt under Nelly´s sale for nogle uger siden. Den har en rigtig god længde til brug på forskellige måder, derudover håber jeg at den ikke bliver skæv i vask (som så mange andre gør det..)

Nu vil jeg smutte i køkkenet, lave os en sandwich for derefter at nyde en god film på sofaen. Søndagen skal jo sluttes af med manér - håber også I gør det samme!

-

I wore my new t-shirt from Zoe Karssen the other day with my skirt from Envii. I love the length of the t-shirt and I just hope it will stay in shape after washing it and not twist

Hope you all have a great Sunday evening

Likes

Comments

Ida,
Hvor er det et skønt outfit søde Julie og hvor lyder det bare som en dejlig måde at holde søndag på :)
www.idasblog.dk
Ida / Fashionlab,
Sikke smukke billeder Julie :) Og t-shirten er vildt lækker! Jeg håber den holder form og kvalitet! Mine to sweatshirts derfra har desværre skuffet mig voldsomt! De er helt enormt forvaskede efter én gang i maskinen på 30 grader :(
www.fashionlab.dk
Karina,
Du ser virkelig godt ud Julie ;)
www.karina-blog.dk/
Eeyorenyk,
Skønt outfit - Og god måde at holde søndag på, det vil jeg gerne bakke op om. :P Min søndag løb desværre ikke helt sådan, jeg var på arbejde og halvsov det meste af dagen væk derefter.
www.cautious.dk
Julie Mænnchen,
Tak skal du have søde Ida og ja, det var nu ikke helt ringe :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tak skal du have Ida :) Okay, det lyder ellers ærgerligt, når man nu tænker på at prisen ikke er i den lave ende, så håber man da i det mindste på noget kvalitet! Så håber at de holder formen, men nu må vi se :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tusind tak skal du have Karina :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det kan bestemt også anbefales - det er jo dejligt med afslapning på en søndag :) Og ja, det er så træls når man ikke føler man fik noget ud af dagen, så må du bare tage revanche næste weekend :)
www.itsmypassions.dk