Today´s - søndags bio

Jakke: Only Strik: mbyM T-shirt: H&M Jeans: Gina Tricot Støvler: Nelly shoes

En omgang dagens billedspam fra i går, hvor jeg tog kæresten under armen, tog i biografen og fik set Batman. Det var biografernes store biografdag, hvilket betød at vi kunne vi se filmen til halv pris - helt klart en dag der burde laves flere gange om året! Og da det nu var søndag og programmet stod på bio, havde jeg taget et forholdsvist afslappet outfit på, med ny strik, behagelige jeans og sidst men ikke mindst, mine absolut yndlingsstøvler fra Nelly shoes - købt for 89 kr. på Members engang - de kører lige pt. på anden sæson

Vi havde desuden sidste hold fødselsdagsgæster på besøg i går til brunch, hvor jeg også fik de sidste af mine gaver for denne gang. Fik en masse fint til hjemmet og ren forkælelse i form af Dennis Knudsen shampoo/balsam & et gavekort til en skønhedsbehandling - kan efterhånden sætte en hel forkælelsesdag sammen med massage & skønhedsbehandling!

Fik I udnyttet biograf tilbuddet i går og hvad fik I set?

-

An outfit from a relaxed Sunday with a trip to the cinema and Batman. The outfit is quite relaxed with my new knit from mbyM and perfect for a Sunday at the movies.

Likes

Comments

Ida / Fashionlab
Ida / Fashionlab,
Sikke et lækkert outfit - Jeg er vild med den store strik og de grove støvler :)www.fashionlab.dk
Julie
Julie,
Mange tak skal du have Ida :) godt du kan lide detwww.itsmypassions.dk
Write a comment...
IP: 82.99.3.229