Today´s / a saturday stroll

Jakke: Gestuz T-shirt: H&M Jeans: Gina Tricot Tørklæde: Gina Tricot Sko: Converse Taske: Adax

Dagens outfit fra i lørdags, hvor vi tog os en tur igennem byen i jagten på noget brunch, men endte med et besøg hos Slots Bageren. Så vi begav os hjem med en pose chokoladeboller & et franskbrød under armen - en rigtig dejlig start på dagen, må man sige. Denim/læderjakken fra Gestuz er efterhånden et par måneder gammel, men har været for varm at tage over sig det meste af sommeren, derfor er den nu taget i brug og jeg elsker den allerede endnu mere, end da den blev købt.

Dagen i dag er blevet brugt med ømme fingre, da jeg har lært at hækle i dag (lige netop, ved hvad I tænker...) men fik faktisk hæklet nogle ret så fine bordskånere i pastel grøn & blå. Så kan man også skrive "professionel-hækler-type" eller noget i den retning på CV´et!

-

An outfit from this Saturday, where I went on a stroll together with my boyfriend through town and ended up with delicious chocolate buns - yum! I haven´t really used my denim/leather jacket from Gestuz yet, but the weather right now is just perfect for some test drives

Likes

Comments

ebayfund,
Rigtig fint outfit! besøg gerne min nye blog og efterlad en kommentar! www.ebayfund.wordpress.com
ebayfund.wordpress.com
Didda,
Hvor er jeg vild med det øverste billede :) Og det lyder også meget hyggeligere med morgen hygge derhjemme, end en brunch ude i byen :) Jakken ser også dejlig varm ud :)
www.idasblog.dk
Didda
IP: 82.99.3.229