Today´s / a saturday stroll

Jakke: Gestuz T-shirt: H&M Jeans: Gina Tricot Tørklæde: Gina Tricot Sko: Converse Taske: Adax

Dagens outfit fra i lørdags, hvor vi tog os en tur igennem byen i jagten på noget brunch, men endte med et besøg hos Slots Bageren. Så vi begav os hjem med en pose chokoladeboller & et franskbrød under armen - en rigtig dejlig start på dagen, må man sige. Denim/læderjakken fra Gestuz er efterhånden et par måneder gammel, men har været for varm at tage over sig det meste af sommeren, derfor er den nu taget i brug og jeg elsker den allerede endnu mere, end da den blev købt.

Dagen i dag er blevet brugt med ømme fingre, da jeg har lært at hækle i dag (lige netop, ved hvad I tænker...) men fik faktisk hæklet nogle ret så fine bordskånere i pastel grøn & blå. Så kan man også skrive "professionel-hækler-type" eller noget i den retning på CV´et!

-

An outfit from this Saturday, where I went on a stroll together with my boyfriend through town and ended up with delicious chocolate buns - yum! I haven´t really used my denim/leather jacket from Gestuz yet, but the weather right now is just perfect for some test drives

Likes

Comments

Julie,
Jo mange tak Maria :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Den er jeg også selv meget glad for og mener faktisk ikke jeg gav alverden for den, da den var på tilbud dengang i Salling :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Tak for det Stine, dejligt I kan lide den :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Må også indrømme, at jeg bestemt heller ikke forstod det i starten, tog i hvert fald en time inden jeg fangede metoden :) Men nu sidder den nogenlunde fast - heldigvis!
www.itsmypassions.dk
Julie,
Mange tak Maria, er også blevet meget glad for at bruge den :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Tusind tak Natascha - syntes også at det blev meget fint :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Tusind tak skal du have smukke - er også blevet meget glad for dem - tak til tålmodig kæreste :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Ja jeg har godt nok set det Sofie :) Det er ret så fedt og meget nyt herhjemme, regner med at skrive lidt om det, når jeg ved mere :)
www.itsmypassions.dk
ebayfund,
Rigtig fint outfit! besøg gerne min nye blog og efterlad en kommentar! www.ebayfund.wordpress.com
ebayfund.wordpress.com
Didda,
Hvor er jeg vild med det øverste billede :) Og det lyder også meget hyggeligere med morgen hygge derhjemme, end en brunch ude i byen :) Jakken ser også dejlig varm ud :)
www.idasblog.dk