Today´s / a saturday stroll

Jakke: Gestuz T-shirt: H&M Jeans: Gina Tricot Tørklæde: Gina Tricot Sko: Converse Taske: Adax

Dagens outfit fra i lørdags, hvor vi tog os en tur igennem byen i jagten på noget brunch, men endte med et besøg hos Slots Bageren. Så vi begav os hjem med en pose chokoladeboller & et franskbrød under armen - en rigtig dejlig start på dagen, må man sige. Denim/læderjakken fra Gestuz er efterhånden et par måneder gammel, men har været for varm at tage over sig det meste af sommeren, derfor er den nu taget i brug og jeg elsker den allerede endnu mere, end da den blev købt.

Dagen i dag er blevet brugt med ømme fingre, da jeg har lært at hækle i dag (lige netop, ved hvad I tænker...) men fik faktisk hæklet nogle ret så fine bordskånere i pastel grøn & blå. Så kan man også skrive "professionel-hækler-type" eller noget i den retning på CV´et!

-

An outfit from this Saturday, where I went on a stroll together with my boyfriend through town and ended up with delicious chocolate buns - yum! I haven´t really used my denim/leather jacket from Gestuz yet, but the weather right now is just perfect for some test drives

Likes