Today´s / Gestuz Studio

/Sponsoreret/

Sweatshirt: H&M Læderbukser: Gestuz (gave) Armbånd: Pieces Ur: Casio (gave) Sko: Converse

For ikke længe siden modtog jeg disse møg seje læderbukser fra Gestuz i samarbejde med den danske online shoppingklub Designers & Friends kender I den? hvis ikke, så tag lige at se med her. Designers & Friends er en tilbudsside som tilbyder op til 80% rabat på kendte designermærker som f.eks. Gestuz, Arena Copenhagen, Sella Nova, Coverse mfl. Det er gratis at være medlem og der opdateres med nye kampagner hver uge, hvor man så kan vælge at modtage en reminder på mail, (hvilket jeg gør) for ikke at misse gode tilbud som f.eks. 50% på Gestuz!

Jeg prøvede at style dem lidt casual med mine nye lyserøde sweatshirt fra H&M (den som kun kostede 39.95 kr.) samt sneakers. De er super lækre og de fortsætter i den dur, jo mere man bruger dem har jeg fundet ud af, hvilket kun kan betyde en lys fremtid for dem & jeg

Overvej at tilmelde jer Designers & Friends, jeg har i hvert faldt ikke fortrudt mit gratis medlemskab, hvilket kun har betydet gode tilbud! Hvad syntes I desuden om bukserne?

-

I have received these beautiful leather pants from Gestuz in cooperation with the danish online shopping site Designers & Friends. I tried to style them in a casual way with sneakers and a pale pink sweatshirt, which worked out pretty great!

Likes

Comments

Julie Mænnchen,
Mange tak søde Anne Cathrine, super at du kan lide dem :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, tænkte også at det ville være en god kontrast! :) Og bare så dejligt at høre, at du kan lide det søde Simone, det er altid godt at høre :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Godt at du kan lide dem, syntes også at de er ret så fede :) Lyder træls med dine egne bukser, men håber du finder et par nye, de er jo gode at have i garderoben :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Great to hear Inez and thank you so much :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Jamen det er da dejligt at høre, tusind tak skal I have! Så må jeg hellere lige kigge forbi jeres side snarest, det er jo altid dejligt med ros :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Mange tak Tina :D Jamen jo, det lyder da som en god idé, da de ofte har haft tilbud fra Gestuz :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja ok, men syntes altså ofte man kan finde nogle gode tilbud, da priserne ofte er nedsat med mange procenter :) Desuden syntes jeg at det er nogle gode mærker de vælger at nedsætte og deres "huske-mail" hjælper mig til at huske deres tilbud :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tusind tak skal du have søde Ida - dejligt du kan lide dem :D
www.itsmypassions.dk
Trine,
Lækre bukser - og tak for tippet. Det må jeg helt sikkert kigge nærmere på for som småbarns mor, så er det jo ikke altid mig der står øverst på mit tøj listen ;-)
midtialting.blogspot.dk/
Julie Mænnchen,
Så er det bestemt en god idé at kigge siden igennem & få tilmeldt sig de gode tilbud :) Og dejligt du kan lide bukserne!
www.itsmypassions.dk