Today´s / great adventures

Cardigan: Gina Tricot T-shirt: Black Swan Bukser: Selected Femme Taske: Bon Goût Øreringe: Stine A (gave)

Hermed et dagens fra denne lørdag, taget lige inden vi drog i biografen for at se den nye Hobitten og sikke et eventyr, den kan klart anbefales. Billederne skulle egentlig være taget udenfor, men typisk som det er, så begyndte det at regne lige da vi skulle ud af døren - ikke nemt at planlægge på denne årstid med regn, sne, kulde & mørke. Men lykkedes det skulle det og resultatet blev da okay. Ville desuden også lige vise jer mine nye øreringe, som Stine A har været så sød at sende til mig - er allerede forelsket!

Havde næsten helt glemt mine bordeaux bukser, men syntes nu de passer så godt til sæsonen, så de skulle frem igen. T-shirten er desuden også ny og købt, sammen med en anden under Black Swan´s udsalg til kun 132 kr. En rigtig god pris for en god basis t-shirt, dem kan man altså ikke få for mange af!

Hvad har I brugt jeres lørdag på?

-

An outfit from this Saturday, where I went to the cinema to see the new Hobbit film - a great adventure that should be seen. I have found my bordeaux pants and think they are just perfect for this season. The t-shirt is new and just a great basic piece - you can´t have to many of these

Likes

Comments

Katja,
elsker øreringen, den skal jeg helt sikkert have næste gang :-)
fashionbysobczak.dk
Jeanette H. K.,
Rigtig lækkert outfit , og sikke en fin gave du har fået :D Var os selv inde og se filmen i torsdag - den er virkelig god . Var helt opslugt af den, og lagde ikke engang mærke til at der var gået 3 timer da den var færdig ! Anbefaling herfra os ;) Hehe
byjeanettechristina.blogspot.dk/
Julie,
Tusind tak skal du have Isabella, er også selv meget begejstret for tasken :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Ja, det kunne jeg forestille mig og nej, syntes heller ikke at det virkede som om at tre timer var gået - men det er jo bare en god ting :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Er simpelthen også så glad for dem, de sidder bare helt perfekt og er enkle & små men stadig til at få øje på :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Syntes også de er så fine :) Nej vel, syntes heller ikke det virkede som tre timer og man ville bare have mere, da den så sluttede :)
www.itsmypassions.dk
Nanna,
Rigtig fint outfit. Jeg er da helt forelsket i dine øreringe. De er så smukke :-)
www.nannasmed.dk
Julie,
Tak skal du have Nanna! Ja, kan heller ikke få dem ud af ørerne igen - så glad for dem :)
www.itsmypassions.dk
BRUUN by BRUUN,
Skønt outfit ;-) /Linda
www.bruun-by-bruun.dk
Julie,
Tak søde Linda :)
www.itsmypassions.dk