Today´s i forårshumør

Jakke: Only Bluse: H&M Tørklæde: Ebay Jeans: H&M Støvletter: H&M

Et outfit fra forleden dag med forårsstemning & lyse farver. Jeg havde blandt andet mine forholdsvis nye boyfriend jeans på, som jeg fandt under H&M´s udsalg til kup-prisen på 120 kr.! Er desuden meget vild med min stribede bluse, som også er fundet i H&M, især den meget synlige lynlås bagpå er så fin og så var prisen også helt okay. Og nu hvor striber kommer frem igen, er den sikret en plads blandt favoritterne herhjemme. Har I forresten set min hjemmegroede ombre hårfarve på andet billede...altså

I dag har solen sørme valgt at kigge frem her i Nordjylland, så lad os håbe det tyder på forår (endelig...), lidt varmere temperaturer, mere sol & godt humør. Det kunne jeg altså godt bruge og tror ikke at jeg er den eneste! Desuden godt at se jeres deltagelse i ghd konkurrencen, fortsæt I endelig med det, så kan jeg i mellemtiden se frem til at finde en heldig vinder

-

I wore my new boyfriend jeans from H&M the other day. I found them at a very good price at their sale, where they were marked down quite a lot. The striped blouse is also new and I am sure, that it will get an important place in my spring wardrobe

Likes

Comments

Julie Mænnchen,
Mange tak og godt at du kan lide det :) Ja, syntes det var lidt nemmere at vise støvlerne så :) Kigger bestemt lige forbi!
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tusind tak skal du have søde Ida og super dejligt, at det kan gøre dig forårsglad :) Ej hvor pudsigt, men ja, vi har altså haft dejligt vejr heroppe idag, i hvert fald i starten :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Dejligt at du kan lide det søde :) Ja, tror også mest at solen strålede først på dagen heroppe, så vi kan håbe at den holder ved fra nu af :)
www.itsmypassions.dk
Milana - TastyPrettyThings,
Den bluse har jeg også, og de støvletter bare i sort ;) Superflot look!
tastyprettythings.dk
Karina,
Super smukt outfit :)
www.karina-blog.dk/
Julie Mænnchen,
Jamen så kan du jo næsten også lave looket :) Og godt du kan lide det ;)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Mange tak Karina, godt du kan lide det :D
www.itsmypassions.dk
Ida / Fashionlab,
Må jeg spørge dig, hvad størrelse du har taget dem i Julie? :) Jeg har kun prøvet ét par jeans i H&M nogensinde (Det var dog for en uge siden), men det var en helt slim model, så jeg aner ikke, hvilken størrelse jeg skal gå efter i denne model!
www.fashionlab.dk
Julie Mænnchen,
Jeg tog dem faktisk bare i min "normale" H&M størrelse nemlig en str. 27 og de passer bare super godt! :) De andre H&M jeans jeg har er også en str. 27 og de er slim med stræk dog :)
www.itsmypassions.dk
Ida / Fashionlab,
Tusind tak for dit svar Julie!! Jeg prøvede faktisk selv en 27 i en slim coated version i sidste uge, så det er nok den størrelse jeg skal gå efter ligesom dig - Tak :)
www.fashionlab.dk