Today´s / in two colors

Sweatshirt: Allez Allez Jeans: Only Sko: Pavement (gave) Jakke: Fransa Ur: Casio (gave)

Inden jeg besøgte frisøren og fik en anden frisure, havde jeg min nye lækre sweatshirt fra Allez Allez på. Jeg havde egentlig bestilt en anden grå version via "a good sale", men da de ikke kunne levere varen alligevel, kunne jeg som plaster på såret, modtage denne sweatshirt fra samme mærke i stedet for. Den er nu også helt okay, dog lidt stor i det, men det giver vel et oversize look, desuden er den vildt behagelig at have på - elsker den faktisk allerede!

Skoene er også forholdsvis nye, men dem skal I nok få lov at se mere til snarest, det lover jeg! Håber I har haft en dejlig weekend?, jeg afslutter i hvert fald min i biffen med popcorn

-

I wounded up getting this lovely black & white sweater from Allez Allez instead of the one that I have ordered. The firm did not have enough in stock, so I got this instead. It is quite big, but I already love it because of the design, comfortableness and oversize look

Likes

Comments

Nanna Says,
Rigtig flot outfit, Julie :-) Skønt med et sort/hvidt look, det klæder dig rigtig godt! Og så er jeg brændt ret så varm på de støvler der.. Mmm. xx
nannasays.dk/
Karina,
Du ser super fin ud :)
www.karina-blog.dk/
Simone K - anodetofashion,
Jeg synes virkelig, at blusen er rigtig fin til dig! Super lækkert sæt! :)
Www.anodetofashion.blogspot.dk
Ida / Fashionlab,
Heldige asen at du sådan får foræret de sko som jeg måtte kaste mange penge efter ;) De er SÅ lækre!! Lever i mine! Og flot outfit Julie!
www.fashionlab.dk
Julie Mænnchen,
Tusind tak søde Nanna :) Godt at du kan lide sammensætningen - syntes også at det blev helt okay. Og lyder godt med støvletterne, dem skal du nok få flere billeder af snarest :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Godt at høre Karina - tak skal du have :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tusind tak søde Simone - dejligt at høre, at du kan lide outfittet
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
De er nemlig meget lækre og ja, kan sagtens forstå at du lever i dem, de er bare så fine! Og dejligt at høre, at du kan lide outfittet! :)
www.itsmypassions.dk
Katrine Guldbæk,
Super fint outfit :-). Jeg er helt vild med din jakke, er det lang tid siden du købte den? :-)
katrineguldbaek.dk
Julie Mænnchen,
Mange tak søde Katrine :) nej, det er det egentlig ikke. Jeg fik den i julegave, hvor den lige var kommet i butikkerne, så den burde stadig kunne findes - prøv evt. Salling :)
www.itsmypassions.dk