Today´s / my own design

Blazer: H&M Top: Eget design Jeans: Gina Tricot Sko: Mango Armbånd: byBiehl

Her er mit regnvejrsoutfit så endelig. Jeg var den anden dag ude at lufte mine hvide mango wedges og vi nåede netop lige at tage disse billeder inden regnen atter brød ud, så kunne godt tænke mig lidt sol & sommer igen! (gætter på at jeg ikke er den eneste..)

Det nye & spændene jeg gerne ville vise jer, er denne prikkede top som jeg selv har lavet på det design- & sykursus jeg har deltaget i. Jeg er blevet rigtig glad for enkle toppe som denne, lavet i løst stof så som silke, bomuld eller viscose - gerne med print, som kan sammensættes på utallige måder og bruges i mange outfits, hvilket er lige hvad jeg manglede i garderoben

-

A few day´s ago, I promised to show you something new and exiting and here it is - my new polka dotted top in my own design. I love these kind of tops in light fabrics like cotton and silk and especially the ones with a print like this. Hope you like it too!

Likes

Comments

Hanne
Hanne,
Sikke et fantastisk outfit. Er virkelig vild med dine sko!:) og hvor er du heldig som selv kan finde ud af at kreere tøj :) gid jeg også kunne. ;)
Hannet.blogg.no
Gittemary
Gittemary,
Wow wow wow de sko er lækre! Har ledt efter en høj hvis wedge forever! Kan du linke til dem måske? Huge hugs www.gittemary.com www.youtube.com/Gittemary www.facebook.com/ThePictureOfMary
Gittemary.com
Write a comment...
IP: 82.99.3.229