Total Eclipse & 70%

Da jeg tidligere idag åbnede min indbakke så jeg, at Envii netop havde nedsat flere af deres styles med hele 70%. Derfor skyndte jeg mig ind forbi (deres lettere langsomme webshop hmm..) og klikkede denne smukke strik/sweater med dip dye effekt hjem. Jeg har længe været betaget af denne model og da prisen var nedsat til 150 kr. fra 500 kr. så kunne det ikke gå hurtigt nok!

Denne model er pt. tilbage i en str. small & xsmall, hvor deres "peach bloom" version stadig er tilbage i alle str. Håber I kan bruge tippet! Find Envii´s gode priser her

-

When I found this lovely knit from Envii with a great dip dye effect on sale, I quickly added it to my basket. I am sure that it will be quite comfortable and practical in many seasons to come

Likes

Comments

Julie
,
Det er ikke første gang, du frister mig i at købe alle de skønne ting, du finder på forskellige hjemmesider, hehe :)! Tak for det gode tip! Og så kan jeg huske, at du har gjort et godt kup på Ebay med en cool sort blazer med guld lynlås. Kan det passe? Jeg har ledt og ledt.. Mon du ikke kan hjælpe mig med at finde linket? Så du sød ;) - Julie.
Karina,
Sweaterens er faktisk ret flot ;)
www.karina-blog.dk/
Julie Mænnchen,
Tak skal du have Karina, syntes nu også at den er ret fin :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Jamen det lyder da dejligt at du finder inspiration her på bloggen - er jeg da glad for :) Jeg kan umiddelbart ikke lige huske den blazer/jakke du omtaler, så kan desværre ikke hjælpe med den, men prøv da at søge på ebay efter en "black blazer with zippers" eller noget i den retning :)
www.itsmypassions.dk
Sofies closet,
Den er så flot! Den kan jeg godt forstå, du ikke kunne lade være :D
www.sofiescloset.dk
Julie Mænnchen,
Ja ikke :) Især nu hvor jeg har kigget på den hele efteråret uden at købe den :)
www.itsmypassions.dk