UGENS FAVORITTER - MINE FØDSELSDAGSØNSKER

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13

Selvom min fødselsdag allerede har passeret forbi, tænkte jeg, at jeg ville dele min ønskeseddel fra min 30 års fødselsdag med Jer. I plejer at være helt vilde når jeg laver mine collager, så I skal ikke snydes!

Som altid har det været svært at finde på ønsker, som kunne komme på listen. For ærlig talt, så "mangler" jeg jo ikke noget. Men der er selvfølgelig ting, som ville være dejlige at få i gave, så dem har jeg fundet frem. Jeg mangler ofte inspiration til min ønskeseddel, især når jeg skal lave den, så jeg er begyndt at tage billeder af de ting, som jeg gerne vil have eller ser igennem året og gemmer dem i en "ønskemappe" på telefonen - så glemmer jeg dem ikke, selvom det måske er flere måneder siden jeg så det sidst - smart ikke?

Glassene fra Kodanska har jeg længe haft i kikkerten - gerne i flere farver og espressomaskinen fra Sage, står også højt på listen i år. Derudover er jeg begyndt at samle på "blue elements" fra Royal Copenhagen og så har jeg opdaget en, for mig, ny serie "blå palmette" (nr. 3), som jeg også syntes er ret fint!

Håber I kan finde lidt inspiration i min liste ♥

Likes

Comments

MajaNysum
MajaNysum,
man kan så sandelig se, at du er grafiker! Det ser så professionelt ud. Keep up the good work. nouw.com/majanysum
Itsmypassions
Itsmypassions,
Tusind tak! Hvor er du sød <3 nouw.com/itsmypassions
Henrietteloerdal
Henrietteloerdal,
Virkelig fine ønsker, god inspiration til selv at finde ønsker ❤️ Og enig med Maja, sindssygt flot collage!nouw.com/henrietteloerdal
Write a comment...
IP: 82.99.3.229