Ugens Favoritter

Frakke: Gina Tricot Stiletter: Jeffery Campbell Sweatshirt: Selected Femme T-shirt: Selected Femme Leggings: H&M

Ugens favoritter er atter samlet og de er denne gang præget en smule af sæsonen - men det er vel egentligt klart nok. Jeg har længe haft et godt øje til sweateren fra Selected Femme, men budgettet tillader desværre ikke en 500 kr. sweatshirt lige pt. - så den må vente lidt endnu.

Jeg er for tiden også på jagt efter basisitems, især hvide, grå & sorte t-shirts & langærmede trøjer (..ikke altid en nem opgave). Syntes det er svært at finde den perfekte hvide t-shirt, som ikke er helt gennemsigtig eller i ringe kvalitet, så den bliver skæv efter første vask - hader når man har brugt penge på tøj, som egentlig kun holder til 1 x vask. Men denne ovenover kunne måske være et bud? Bukserne fra H&M står også højt på ønskelisten, må ind og se om de kan findes i nogle af de mange H&M butikker vi har her i Aalborg

Har I forresten været inde og støtte min indsamling til kræftens bekæmpelse? Hvis ikke, må I meget gerne dele den med familie & venner, så vi kan få skrabet lidt sammen til forskningen mm. - værtsætter virkelig jeres hjælp <3

-

The favorites this week. I have wanted to own the grey sweater from Selected Femme for a long time now, but my budget does not allow it at the moment - sadly enough. The leggings with flower print from H&M are almost as beautiful and rather cheap too - I might have to find them?

Likes

Comments

Julie,
Ja ikke :) Kunne sagtens bruge det hele :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Havde også svært ved at slippe den, sidste gang jeg så den.. Men jo, det er nemlig et dansk mærke - kan være det er derfor det tiltaler en :)
www.itsmypassions.dk
Heidi kokborg,
Jeg er helt vild med sweateren! Den er et must til efteråret og vinteren :)
fithealthyandhappy.wordpress.com/
Julie,
Øv, det er så ærgerligt når det er et stykke tøj man godt kan lide.. Men på den gode side, kan man i det mindste få den ud af hovedet igen, når den nu ikke passer :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Kunne ikke være mere enig :) Den er virkelig flot!
www.itsmypassions.dk
Nicoline Berthy,
Sikke nogle lækre ting du har samlet. Jeg er helt vild med frakken og sweateren. :)
byberthy.blogspot.com
Julie,
Jo tak Nicoline :) Ja, kunne også sagtens byde dem velkommen herhjemme, hvis budgettet var til det :)
www.itsmypassions.dk
Ida / Fashionlab,
WOW, sikke et fantastisk hverdagslook!
www.fashionlab.dk
Julie,
Ja, ville være skønt at kunne iføre sig dette på en helt almindelig hverdag :)
www.itsmypassions.dk
Camilla Houmøller Frederiksen,
Mega fedt tøj! Men vil gerne vide hvordan du laver hvid baggrund? :-)
areyoumadeofstardusttoo.bloggersdelight.dk/