Ugens Favoritter

Taske: H&M Kurve: H&M Home Shorts: Samsøe Samsøe Jeans: Ralph Lauren Ur: Asos Slip-ons: Topshop Stribet bluse: Samsøe Samsøe

Her får I en opsamling på denne uges favoritter, hvor jeg drømmer om flere slip-ons, hullede boyfriend jeans, striber, klassiske tasker samt fine kobber farver. Jeg har faktisk allerede bestilt en af disse ting hjem, som dem af jer, der også følger med via Instagram nok allerede har set (@itsmypassions) og overvejer også det fine kobberur

I har nok også set, at jeg har brugt noget af min lørdag på at drikke ærkeamerikansk chokolade milkshake på en nyåbnet Diner her i byen. En hyggelig lørdag som skal fejres med fyrværkeri-kiggeri på limfjorden senere i aften - skal I ned og se det?

-

My favorites from this week - I have fallen in love with stripes, ripped boyfriend jeans, lovely copper items, pink slip-ons and classic details. I have actually already ordered the pink slip-ons...whoops!

Likes

Comments

Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
De er nemlig så fine! :) Ja, overvejer også at købe dette stribede bluse, da den ser super behagelig ud og ja, striber er bare lækre!
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
De er også så fine de jeans! :) Meget pæne endda
www.itsmypassions.dk
Write a comment...
IP: 82.99.3.229