UGENS FAVORITTER

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Et par lækre efterårs støvler, en mørk ruskindsjakke og velduftende produkter til badeværelset, er nogle af de ting, som står højest på ønskelisten lige for tiden. Efteråret kommer krybende og jeg ser frem til at kunne pakke mig ind i lækre vamsede strikketrøjer og støvler

Fodtøjsmæssigt er jeg faktisk ret vild med efteråret. Jeg har nemlig så mange fine støvler, som står og venter på at blive taget i brug igen. Og jeg er endnu bedre til at huske at skifte imellem mit fodtøj, når det er sneaker og støvle sæson - kender I det?

Der har været meget at se til de sidste par weekender, så jeg ser frem imod en weekend uden arbejde. Men istedet med tid til en formiddagstur igennem byen, hvilket jeg så sjældent når og tid til praktiske gøremål herhjemme - som at få sat vores nye lamelgardiner op i stuen

Hvad ser I frem til denne weekend?

Some of my favorites from this week - i could use some new black boots, a dark suede jacket and especially some new products for our bathroom. Have a nice friday!

  • Mode

Likes

Comments

Katrine Guldbæk
Katrine Guldbæk,
Jakken er virkelig flot! Wauw! Måske vi snart skulle få arrangeret en tur til Nibe :-)
www.katrineguldbaek.dk
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Den er nemlig så lækker! <3 Er også helt vild med den :) Og ja, du er mere end velkommen, men håber også vi snart får stablet noget på benene ;)
Write a comment...
IP: 82.99.3.229