Ugens Favoritter / mid season sale

Ur: Oasis Stiletter: Magasin Jakke: Magasin Neglelak: OPI Nederdel: Magasin Skjorte: Magasin

Det er sæson for mid season sale lige pt. hvilket betyder utallige fristende varer, som flere gange om ugen dumper ind i min mailboks. Jeg har allerede klikket lidt hjem fra H&M, som jeg ser frem til at modtage, men jeg er også positivt overrasket over Magasins flotte udvalg, hvor de lige nu tilbyder 30% på deres egen kollektion, som er præget af pæne basisvarer

Skjorten har en super fin farve, jakken er bare for fed & sorte pumps kan man bare ikke få nok af (de fås desuden i flere pæne farver). Hvad med jer, har I allerede shoppet udsalg?

Jeg startede dagen med et hyggeligt te-besøg hos Sofie og søde kattekillinger, efterfulgt af et regnfuldt photoshoot (så typisk at der kun regner, lige når man tager billeder..)

-

Some of my favorites from the mid season sale. I have already ordered a package from H&M and I am especially impressed by the collection from Magasin - filled with great basis items. Have you already shopped something during the sale?

Likes

Comments

Guapizimo,
Det er da nogle ret fine og budgetvenlige ting Magasin har, skal vist lige have et kig på shoppen ;)
www.guapizimo.com
Katrine Guldbæk,
Jeg har faktisk ikke shoppet noget endnu, selvom jeg synes, at der er mange ting der frister. Dog skal jeg have solgt en masse ud af garderoben inden jeg begiver mig løs. Kan simpelthen ikke presse mere end i skabet, måske jeg skulle få et stativ til at stå ved siden af! Dog har jeg haft nederdelen fra Magasin i sigte, den er bare så fin og minder meget om den fra Alexander Wang :-)
katrineguldbaek.dk
Karina,
Skjorten er virkelig smuk ;)
www.karina-blog.dk
Vipse,
Overvejer at købe nederdelen - den kan jo bruges til alt :)
www.vibenielsen.dk/wordpress
Julie Mænnchen,
Ja, jeg blev også hurtigt imponeret af deres fine varer :) Og så er priserne jo heller ikke ringe ;)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Åh kender det alt for godt - jeg kan simpelthen næsten heller ikke proppe mere ind i skabet, det er så ærgerligt, når der nu er så meget fint på markedet :) Men.. man må jo også lære at styre sig engang imellem :) Nederdelen er nemlig så fin & så er prisen også god!
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Den er nemlig så fin :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det kan den lige netop - så smuk, enkel & anvendelig i mange outfits fremover :)
www.itsmypassions.dk
Sara,
Amazing pieces, I love them all but my favorite are the skirt, great shape, and the shirt, cool color! Pop Culture&Fashion Magic
fashionandpopculturemagic.blogspot.com