UGENS FORÅRS ØNSKER

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

De mange soltimer, giver virkelig et boost og en drøm om en opdateret garderobe, som er klar til foråret. Jeg har derfor fundet et par ting, som jeg godt kunne se mig selv i. Jeg har netop bestilt den casual ternede blazer (nr. 1). Det er første gang jeg har bestilt noget fra Stradivarius og jeg er meget spændt på, hvordan størrelserne passer og hvordan det overordnede indtryk er af den. Den findes også i flere andre print, men jeg syntes denne var ret klassisk og en blazer, som jeg vil kunne beholde i garderoben længe


Støvlerne er fra samme shop og også ret cool! Den hvide t-shirt fra H&M er lavet i en lækker silkeblanding og koster kun 249.-, så den holder jeg lige øje med og overvejer kraftigt, om jeg burde bestille den hjem også!

Har I nogle favoritter?

-

The sun is finally finding it's way through and it's beginning to look a bit like spring. Inspiring to a whole new wardrobe - ready for springtime - lots of birdchatter and cold sunny days. I have found seven of my favorites for spring and I have already ordered the checkered blazer (nr. 1)

Likes