Urtekram - ny skønhedsplejeserie

For lidt over en uge siden, modtog jeg en fin pakke fra Urtekram fyldt med deres nye plejeserie De har nemlig for nylig udgivet en ny skønhedsplejeserie til det kræsne publikum, der ikke vil gå på kompromis med følelsen af hverdagsluksus

Den del af serien som jeg modtog, indeholdte bl.a. håndcreme, renselotion, skintonic & en fugtgivende dagcreme, som jeg alle har nydt at teste. Alle produkterne indeholder funktionelle urter, der hver især har deres plejende effekt - de indeholder f.eks. birkeblade (deraf navnet Nordisk Birk), som er kendt for deres fugtgivende effekt, Aloe Vera, som samtidig med at den giver fugt, skaber en balance i huden & Birkesukker, som har en blødgørende effekt.

Duften er frisk & lidt citrus agtig og er sammensat specielt til denne serie, med det nordiske univers i tankerne. Vigtigst af alt er at produkterne virker & dufter meget naturlige, hvilket vil sige at f.eks. skintonicen ikke lugter af skrap alkohol - men i stedet dufter blid.

Og så til noget jeg finder meget vigtig er, at disse produkter ikke er testet på dyr, da man i dagens Danmark kan udføre disse test vis systematiske computerberegninger - smart ikke?

"...Jeg mener, at vi som økologiske producenter skal tilbyde kvinder en følelse af forkælelse med vores produkter, der kan stå mål med de stærkeste konventionelle produkter på markedet, og det er der ingen tvivl om, at Nordisk Birk kan." Siger Urtekrams Marketingschef, Line Holmen

Priserne kan man kun juble over, da de spænder imellem 45-70.- Ikke galt for en smule økologisk luksus i hverdagen

I kan finde mange flere af Urtekrams produkter her

-

I have tested these lovely products from danish Urtekram Really nice ecological products, at a fair price!

Likes

Comments

SWEET PETROLEUM,
Det lyder jo næsten for godt! Tror jeg lusker mig ned hvor de sælger det og liiige prøver det" :D tihi
froekensteenberg.blogspot.com/
Julie,
Ja ikke :) Blev i hvert fald selv positivt overrasket og det kan man ikke blive for tit :)
www.itsmypassions.dk
IP: 82.99.3.229