Velduftende hårprodukter

For få dage siden modtog jeg et monstrum af en pakke, fyldt med lækkerier til håret fra got2b & bosch. Pakken indeholdt det ovenstående som bestod af flere lækre hårprodukter samt en føntørrer med en diffuser (alt i alt en helt okay pakke!)

Jeg har især testet beach matt salt spray, føntørren med diffuser samt den lille oil-licious, som var med i pakken og jeg syntes faktisk at de virker ret optimalt på hver sin måde. Jeg testede salt sprayen i håndklædetørt hår, påførte olien (som dufter dejligt af vanilie og perfekt til ferietasken) i spidserne & føntørrede det med diffuseren derefter. Dette gav et flot strandlook med god volumen. Jeg havde ikke prøvet en diffuser før, men den virker ret godt i et hår med naturlige krøller & fald som mit. Flasken med "lightening spray" vil jeg prøve her henover sommeren

De lyserøde produkter fra got2b - 2sexy er perfekte til at kreere volumen i ellers fladt hår, det dufter lækkert af hindbær og har hjulpet mig med at holde styr på lokkerne og jeg kunne forestille mig at det er genialt til fladt hår og en hjælp til at holde volumen hele dagen lang

Har I prøvet nogle af produkterne fra got2b eller bosch?

/Sponsoreret/

Likes

Comments

Maria Hansen
,
Uh, kunne være sjovt at se nogle før efter-billede med diffuser! Har altid drømt om at prøve sådan en tingest, hihi. Bruger faktisk got2b som shampoo og er helt enig i den dejlige duft!
Julie Mænnchen,
Jeg kunne mest mærke forskellen, men nu er mit hår også naturligt fyldigt fra starten af. Men jeg kunne bestemt mærke, at diffuseren løftede mit hår fra hårbunden efter brug (især i toppen), hvilket var så lækkert :) Dejligt at du også kan lide duften :)
www.itsmypassions.dk