VERDENS NEMMESTE CHOKOLADEKAGE - KUN 2 INGREDIENSER

Vi prøver at spare lidt på kalorierne herhjemme, for vi har begge et par ekstra kilo, som vi gerne vil af med og vigtigst af alt, vil vi gerne komme af med den sukkerafhængighed, som fylder i vores hverdag. Jeg har så uendeligt svært ved at holde mig fra slikskålen efter aftensmaden - men det kender I sikkert godt?!

Efter en periode, hvor slikskålen har stået fremme på sofabordet hver aften, kan I nok forestille Jer, at det til tider kan være svært. Og en eftermiddag tog sukkertrangen virkelig over. Jeg søgte derfor efter et sundere alternativ til en chokoladekage og fandt denne ultra nemme opskrift med kun 2 ingredienser - nemmere bliver det bare ikke! Og så er den helt uden sukker (i hvert fald udover den mørke chokolade)

INGREDIENSER
2 æg
165 g. mørk chokolade (jeg brugte en 70%)

FREMGANGSMÅDE

Del æg i æggeblommer og æggehvider

Smelt chokoladen (smeltes nemt i en microbølgeovn - bare hold øje og rør ofte)

Pisk æggehviderne stive

Pisk æggeblommerne for sig

Tilsæt herefter den afkølede chokolade til æggeblomme massen og rør det sammen

Vend forsigtigt æggehviderne i til sidst

Kagen bages i ovnen i ca. 30-40 min. ved 170 grader varmluft


Kagen serveres med cremefraiche, rørt op med lidt vaniljesukker og kan spises med frisk frugt

-

A super simple chocolate cake with only two ingredients - Sound amazing right!


Likes

Comments