VERDENS NEMMESTE CHOKOLADEKAGE - KUN 2 INGREDIENSER

Vi prøver at spare lidt på kalorierne herhjemme, for vi har begge et par ekstra kilo, som vi gerne vil af med og vigtigst af alt, vil vi gerne komme af med den sukkerafhængighed, som fylder i vores hverdag. Jeg har så uendeligt svært ved at holde mig fra slikskålen efter aftensmaden - men det kender I sikkert godt?!

Efter en periode, hvor slikskålen har stået fremme på sofabordet hver aften, kan I nok forestille Jer, at det til tider kan være svært. Og en eftermiddag tog sukkertrangen virkelig over. Jeg søgte derfor efter et sundere alternativ til en chokoladekage og fandt denne ultra nemme opskrift med kun 2 ingredienser - nemmere bliver det bare ikke! Og så er den helt uden sukker (i hvert fald udover den mørke chokolade)

INGREDIENSER
2 æg
165 g. mørk chokolade (jeg brugte en 70%)

FREMGANGSMÅDE

Del æg i æggeblommer og æggehvider

Smelt chokoladen (smeltes nemt i en microbølgeovn - bare hold øje og rør ofte)

Pisk æggehviderne stive

Pisk æggeblommerne for sig

Tilsæt herefter den afkølede chokolade til æggeblomme massen og rør det sammen

Vend forsigtigt æggehviderne i til sidst

Kagen bages i ovnen i ca. 30-40 min. ved 170 grader varmluft


Kagen serveres med cremefraiche, rørt op med lidt vaniljesukker og kan spises med frisk frugt

-

A super simple chocolate cake with only two ingredients - Sound amazing right!


Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229

UGENS FAVORITTER

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Vejr-værterne har "lovet" op imod 12-13 grader i næste uge og det bliver så godt! Min garderobe skriger (....ikke for at overdrive) på lysere nuancer og heldigvis har butikkerne masser at vælge imellem. Især H&M rammer plet hos mig lige nu, hvor de fleste af tingene på collagen er fundet. Jeg har fx. sådan lyst til at skifte vores puder ud og så er det ret smart, at man kan købe pudebetræk for sig selv til ca. 40 kr. stykket, istedet for at skulle købe helt nye puder til +500 kr. Og så er de lyse bukser og den strikkede bluse begge ret fine! Dem overvejer jeg lige

HUSK at I kan vinde 500 KR. til Kaffe Clothing på min Instagram lige nu (sidste chance idag!) Så kan I fx. købe den lyserøde nederdel
Deltag HER

Ha' en dejlig Lørdag piger <3

-

Some of my favorites for spring - all light colors and soo pretty! I have wanted to change the look of our pillows and I think I have decided to try out these two (2 and 3)

  • Mode

Likes

Comments

UGENS FAVORITTER

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Som I nok kan forestille Jer, så fylder bolig meget herhjemme. Vi er nu igang med at hænge lamper op og jeg må indrømme, at det er lettere nervepirrende at skulle bore op i vores spritnye lofter. Det kan måske lyde fjollet - men jeg er glad for, at jeg bare holder og ikke står med selve boret, haha! Det er vores egne penge som har betalt for det, så det skal bare lykkedes. Men derimod er det også lækkert at vide at hvis fejlen sker, så mister vi ikke et form for depositum - det er vores helt egne lofter, vægge, gulve og ja, hus!

Men apropos lamper, så har jeg kastet min kærlighed på nogle klassiske af slagsen. Jeg har erfaret, at jeg hellere vil bruge lidt ekstra på godt design & kvalitet - noget som altid holder! Plantebordet fra Ilva er også ret lækkert - det kunne f.eks. bruges som konsolbord indenfor i løbet af vinteren. Jeg kunne faktisk godt forestille mig det, i vores entré

Nå men lad mig så høre - har I nogle favoritter?

-

It's been a while, but I'm ready to show you some of my favorites for our home. I really love the table - it's actually a plant table for outside use, but I think it would look great in our new hall. And the lamps are just beautiful - so classy & timeless!

Likes

Comments