VIND - GRØN ONYX ØRERINGE

Som jeg også hintede om på bloggens facebookside forleden, så har jeg en lækker konkurrence i ærmet til jer. I kan derfor nu vinde jeres helt eget flotte par øreringe i guld med grøn onyx, magen til mine fra Jeanette Falck - perfekt til årets julefrokoster, nytår mm.

De er designet af danske smykkedesigner Jeanette Falck, som laver nogle rigtig fine og feminine smykker i flere farver - disse øreringe har en værdi af 399 kr. og kan nu blive jeres!

I DELTAGER SÅDAN HER

Følg bloggen via Bloglovin - her "Like" indlægget via det lille hjerte på Bloglovin - her & Skriv en lille kommentar herunder, hvor du fortæller hvornår du ville bruge disse øreringe - f.eks. til firmajulefrokosten, juleaften eller lignende

Konkurrencen løber til og med lørdag d. 29. november kl. 18.00, hvorefter jeg sætter en række spændende adventskonkurrencer igang fra søndag d. 30. november - 1. søndag i advent Held & lykke og glæd jer!

Sorry, this is only for my danish readers

Likes

Comments

Heidi Christensen
,
Hvor er de smukke! Jeg ville bruge dem nytårsaften, hvor min fødselsdag også skal fejres. De vil være helt perfekte til sådan en festaften :)
Yvonne i
,
Nøjj, de er fine. Vil bruge dem både til hverdag og lidt mere festlige lejligheder.
Lulle
,
Hvis jeg vinder, vil jeg klart have dem på juleaften og nytårsaften og generelt bare hvis en dag er trist og grå, - de kan da kun peppe enhver dag og outfit op. Jeg er vild med dem og krydser fingre for at jeg vinder! :-)
trine229,
Juleaften - helt klart. Ville stå meget fint til min røde kjole!
www.trinesoppskrifter.com
Miatilda A.
,
Hvor er de smukke.. Jeg ville bruge dem hver dag. Jeg ender altid i sort tøj, så de ville virkelig pynte. Miatilda A / aimlovelive@gmail.com
Kristina
,
Uhh, de ville passe perfekt til min nye LBD med min mørkegrønne pailletjakke på, til alle julens fester <3
Glassow,
Jeg ville forkæle min mor med disse øreringe, så hun kunne have dem på juleaften og ligne en million :)
glassow.com
Anne-Sofie,
De er så smukke! Jeg har faktisk ingen smykker i guld endnu, men disse er så fine. De vil passe til alt her i julen - julefrokoster, juleaften og bare til at gøre en kedelig hverdag meget festligere. Men jeg vil helt klart også bruge dem om sommeren hvor huden har fået mere glød, det tror jeg de vil være super flotte til! :)
www.nordstrand.tictail.com
Marie
,
Jeg ville bruge dem både juleaften og juledag når vi skal holde julefrokost. Jeg går mest i sort, så jeg tror de ville være perfekte til at skabe lidt kontrast uden at larme for meget :-) Jeg krydser fingre! :)
Karina Holse Schrøder
,
Super flotte <3 Vil bruge dem til julefrokosten 2 juledag med familien :-)