VIND - GRØN ONYX ØRERINGE

Som jeg også hintede om på bloggens facebookside forleden, så har jeg en lækker konkurrence i ærmet til jer. I kan derfor nu vinde jeres helt eget flotte par øreringe i guld med grøn onyx, magen til mine fra Jeanette Falck - perfekt til årets julefrokoster, nytår mm.

De er designet af danske smykkedesigner Jeanette Falck, som laver nogle rigtig fine og feminine smykker i flere farver - disse øreringe har en værdi af 399 kr. og kan nu blive jeres!

I DELTAGER SÅDAN HER

Følg bloggen via Bloglovin - her "Like" indlægget via det lille hjerte på Bloglovin - her & Skriv en lille kommentar herunder, hvor du fortæller hvornår du ville bruge disse øreringe - f.eks. til firmajulefrokosten, juleaften eller lignende

Konkurrencen løber til og med lørdag d. 29. november kl. 18.00, hvorefter jeg sætter en række spændende adventskonkurrencer igang fra søndag d. 30. november - 1. søndag i advent Held & lykke og glæd jer!

Sorry, this is only for my danish readers

Likes

Comments

Marie
Marie,
Jeg ville bruge dem både juleaften og juledag når vi skal holde julefrokost. Jeg går mest i sort, så jeg tror de ville være perfekte til at skabe lidt kontrast uden at larme for meget :-) Jeg krydser fingre! :)
Karina Holse Schrøder
Karina Holse Schrøder,
Super flotte <3 Vil bruge dem til julefrokosten 2 juledag med familien :-)
Write a comment...
IP: 82.99.3.229