Vind: Smuk jakke fra The Wardrobe

Så er det på tide med endnu en fantastisk konkurrence med en lige så fantastisk præmie Nemlig denne fine blazerjakke fra The Wardrobe med de flotteste detaljer jeg længe har set - kan stort set bruges til alt!

Alt I skal gøre for at deltage

Udvælge jeres favoritstyle fra The Wardrobe - her

"Like" Isa´s Closet på Facebook - her

&

"Like" bloggen på Facebook - her

Derudover vil I gøre mig rigtig glad, hvis I oven i købet trykker på det lille hjerte under indlæget på Bloglovin Håber at I har lyst til at deltage i konkurrencen og øge chancen for at vinde denne flotte jakke Held & Lykke til jer alle

Husker I forresten at "Stalke" med ude i siden af bloggen? Så I får alle opdateringer i en lille opsamling på mail

Konkurrencen løber til og med d. Søndag d. 13/5 kl. 16.00

 

-

Sorry, this is only for my danish readers

Likes

Comments

Katrine
,
Åh, den kunne bare være rigtig fed at vinde :-) Jeg vil vildt gerne eje disse bukser, de er pæne! http://www.bloglovin.com/m/3188261/460596251/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5pdHNteXBhc3Npb25zLmRrJTJGMjAxMiUyRjA1JTJGaG0tZnJpc3RlbHNlci5odG1sJTNGdXRtX3NvdXJjZSUzRHJzcyUyNnV0bV9tZWRpdW0lM0Ryc3MlMjZ1dG1fY2FtcGFpZ24lM0RobS1mcmlzdGVsc2Vy
Janni D. N.
,
Min farvorit er noget som jeg har ledt efter i en evighed. Et par læderbukser. Jeg er aldrig kommet med på bølgen, men disse er da ret fede: http://www.isascloset.dk/product/the-wardrobe-stellar-leather-pants-2926/ Jakken er nu også for lækker. Jeg krydser fingre for, at jeg vinder den, selvom heldet formentligt ikke er med mig, da jeg tabte og ødelagde mit makeup spejl den anden dag (læs: 7 års ulykke to come)
Marie-Louise Posgaard Larsen,
Jeg synes denne bluse er super fin, og den er meget anderledes end hvad jeg ellers har i mit klædeskab. http://www.isascloset.dk/product/the-wardrobe-isolate-top-black-2901/ Liker og det hele..
Posgaard.dk
Behrouz Shoaibi
,
Jeg deltager :) http://www.isascloset.dk/product/the-wardrobe-ismo-maxi-dress-2836/
birdie
,
Åh, god jeg lige nåede a være med.. VILDT FLOT JAKKE..Vi jeg ihvertfald gerne vinde.. Elsker også det meget romantiske, og kan slet ikke stå for kjolen her. Den er Gudinde-smuk.. http://www.isascloset.com/product/the-wardrobe-centu-print-dress-2821/ Hav en skøn søndag
birdie
,
Uhh, hader at jeg laver stavefejl.. Godt skulle der stå, og så lige den næste..Ikke vi - men vil..Sorry..
Nicole Aupke
,
Den her kjole er SÅ flot!! http://www.isascloset.dk/product/the-wardrobe-geach-dress-orange-2650/ Håber jeg vinder den! og har delt og synes godt om jer selvfølgelig :-)
Stine Bjerre
,
Min favorit er denne smukke, fjerlette sommerkjole - som vist også kan bruges til et sommerbryllup.. http://www.isascloset.dk/product/the-wardrobe-centu-print-dress-2821/ Der er liket hele vejen rundt..
Barbara,
Den er så smuk! Det er da min favorit! http://www.isascloset.dk/product/the-wardrobe-crue-jacket-2931/ Har liket det hele, og krydser bare fingre nu :)
barbara-studio54.blogspot.com
victoria k,
http://www.isascloset.dk/product/the-wardrobe-2912/ Denne kjole er både super feminin og rå på samme tid! Perfekt.
5stepsfromflying.blogspot.com