VINRØD RUSKIND & STATEMENT T-SHIRT

Jakke: Munderingskompagniet T-shirt: Baum Und Pferdgarten Jeans: 2ND DAY Sko: Asos
Taske: Michael Kors Sølv ring: Georg Jensen Guld ring: Carré Ur: Michael Kors

Som lovet, får I her resten af outfittet med ruskindsjakken fra MDK. Indenunder havde jeg min nye t-shirt fra Baum und Pferdgarten, som er et nyt mærke vi har fået i butikken. Jeg har lidt et kærlighedsforhold til brand/statement t-shirts, så denne med skriften "UND" var et oplagt valg

Jeg er endelig helt færdig med julegaveindkøbene - jo jo, jeg har stadig et par pakker, som skal afhentes i min lokale pakkeshop, men de er ankommet. Jeg mangler bare lige at pakke et par enkelte ind og så pakker jeg de resterende ind juleaften - det er efterhånden blevet en hyggelig tradition ♡ Jeg nyder nemlig at bruge ekstra god tid, på hver enkelt pakke, sådan at indpakningen er lige i øjet!

Har I styr på alle julegaverne? - hvis ikke, så husk at I stadig kan spare 15% på hele Jeres ordre hos Daniel Wellington med koden Mypassions15. De har nemlig sidste bestillingsfrist inden jul idag - med levering d. 23. dec.
SHOP HER

-

As promised, I just wanted to show you the whole outfit with the suede jacket from MDK. The white brand t-shirt is also new and from one of my new favorite brands Baum Und Pferdgarten - it's just perfect for everything!

Likes