Vinterjakken
Jakke: Monki
Her er så min nye vinterjakke, som lovetDen er Monki´s finest og kan købes for 600.- Jeg valgte netop denne jakke, da den hverken er for lang eller for kort. Derudover faldt jeg hurtigt for farvenMange af de vinterjakker jeg har prøvet inden denne var meget lange, hvilket ikke er så praktisk, når man ikke er så højDerfor klappede jeg i hænderne da jeg fandt denne
Prisen er meget overkommelig, hvilket slet ikke til at mærke/se på kvaliteten

Har I fundet jeres vinterjakke?


HUSK AT DELTAGE I MIN KONKURRENCE HER
OG VIND EN LÆKKER PRÆMIE! 
-
This is my new winterjacket as promisedIt is from Monki and costed 600 kr. I quickly fell in love with color and its lenght

Likes

Comments

Nanna,
Jeg har sådan set en jakke fra sidste år, og det er da også den jeg har brugt indtil videre.
Men jeg satser lidt på at finde en billig, lang og lys en! :D

Tjek forresten lige min blog http://nannayo.blogspot.com/
Den kan følges via bloglovin!
www.blogger.com/profile/17655163621559143632
Maria,
Jeg har en vinterjakke der er ... 2 år gammel. Den er stor og varm, hvilket har været ekstremt praktisk de sidste par vintre!
Til gengæld manglede jeg faktisk en efterårsjakke, men pludselig lå der en pakke fra min moster med en ny jakke i. En grå uld jakke. Den er rigtig lækker, selvom jeg ikke er så god til korte jakker :)

Såå ... mit budget skal ikke lide i år. Til gengæld er det mere tvivlsomt, om mine vinterstøvler holder en sæson mere. Hvis der kommer ligeså meget sne for tredje år i træk, så skal jeg ihvertfald til at spare hurtigt sammen til nogen!
www.blogger.com/profile/03595547333029769741
viggo_1989,
hvor er den bare fin og til en rimelig pris.. jeg er også på jagt men da den sådan set næsten skal være gratis for at passe ind i mit budget tror jeg det kan blive meget meget svært ...
www.blogger.com/profile/13566404628560145531
LeneM,
Den er virkelig fin - jeg havde også kigget på den. Men, jeg er ikke så vild med de små puf ærmer. Selvom man ikke rigtig lægger mærke til det, så generede det mig. Men det er også også kun pga., at jeg har brede skuldre i forvejen :( Men den ser jo sindssygt godt ud til dig! Jeg får helt lyst til at overveje den igen :D

Ps. Kommer du til vores arrangement mandag? :)
www.blogger.com/profile/07600833935859932407
Julie,
#Nanna: Kan være du er heldig at finde en :) Men det er altid dejligt når man kan bruge en jakke i flere sæsoner

#Maria: Det er helt sikkert vigtigt, at jakken er varm! Og hvor lækkert med sådan en dejlig pakke - håber du finder et par vinterstøvler så :)

#Viggo: Det bliver nok lidt svært så :/ Men kan jo være du er heldig, at du vinder på et skrabelod? :)

#LeneM: Hvor er du sød :) Havde faktisk slet ikke lagt mærke til dem, før nu :) Denne gang er de ok, bryder mig normalt heller ikke om pufærmer!
Jeg kan desværre ikke nå at kigge forbi i dag :/ men håber I får et dejligt & vellykket arrangement
www.blogger.com/profile/11791865467849276019
Mia
,
Hvad størrelse har du den i ? jeg overvejer nemlig selv at købe en, men er meget i tvivl om hvilken størrelse jeg skal tage .. :-)
Julie,
Har den i en str. xs - syntes den sad lidt pænere på mig end en str. s Håber det kan bruges :)
www.itsmypassions.dk