VORES NYE SENG - SÅDAN VÆLGER DU DEN RIGTIGE

Lavet i samarbejde med Bedre Nætter (købt med rabat)

Vi har købt en ny seng. Da den gamle (som Anders havde da vi mødtes..) havde +10 år på bagen, har en ny seng stået højt på ønskesedlen herhjemme. Man bruger jo utrolig mange timer i sådan en seng, så efter vi havde kigget rundt omkring og også prøvet et par modeller, fandt vi drømmesengen hos Bedre Nætter

Sådan vælger du den rigtige seng

Bedre Nætter har et stort udvalg af senge, men heldigvis også en meget deltaljeret søgefunktion. Så det første man skal sætte sig for, er at bestemme hvilken slags seng man er på udkig efter - elevation, kontinental, hvilken længde osv. Når man har indsnævret udvalget, kan man begynde at kigge på de mange modeller indenfor kategorien. Til hver seng kan man så tilvælge forskellige ben, hovedgærde, fasthed på madrasserne mm.

Vi har valgt en "Venus Natural - Beige" i størrelsen 180x210 med en væghængt sengegavl og egetræs ben. Anders har en dyne i ekstra længde, så han har længe ønsket sig en seng med ekstra længde. Jeg er ikke så høj, så det havde ikke den store betydning for mig, men det er da lækkert med de ekstra 10 cm. Farven er jeg derimod meget vild med! Den passer så godt til vores gule farve på væggen.

Førhen havde vi en almindelig boxmadras og ville gerne have en seng med lidt ekstra lukus, derfor valgte vi en kontinental med en ekstra springmadras imellem boxmadrassen & topmadrassen, Topmadrassen er deres bedste topmadras med latex, som er udvundet naturligt fra gummitræet Hevea Brasiliensis.

Sådan køber du online - uden at prøve

Vi havde vores betænktligheder, ved at købe en seng online, uden at kunne prøve den inden. For hvordan gør man lige det, når man ikke kan lægge sig ned og mærke fastheden på madrassen? Heldigvis har Bedre Nætter opdelt fasthederne på madrasserne efter vægt, sådan at man nemt kan vælge den rigtige vægtklasse. Derudover tilbyder de 100 dages prøve, hvor man helt frit kan afprøve sengen og bestille en ombytning af madrasserne, hvis de imod forventning ikke skulle føles som det rigtige valg.

Jeg har fået at vide, at kan man selv stå for indpakningen af madrasserne (indpakkes i plastik) så er ombytningen gratis og ellers kan fragtmanden gøre det for 299.-

Bedre Nætter fører også andet en senge og sælger derfor også et stort udvalg af sengetøj, dyner & puder.
I kan finde hele deres udvalg her

Likes

Comments