Wanting - sequin smock dress

Jeg har det med at kigge min mappe med "saved items" igennem hos asos, når jeg når de sene aften/nattetimer. Dette skete også her til aften, hvor jeg endnu engang blev meget forelsket i denne navy smock dress fra asos eget mærke - netop nedsat til 297 kr. (hvis I husker at skifte valutaen over til GBP inden I trykker køb - bare et godt tip!)

Måske den perfekte nytårskjole og bilder mig selv ind, at den også kan bruges til andre sammenhænge igennem året - er det bare mig der er naiv her?

-

I just keep loving this glitter smock dress from asos´own brand and it just keeps appearing in my "saved items" folder at asos - maybe the perfect new years dress?

Likes

Comments

Natulia,
Haha, tror det er den slags kjole som man kun hopper i til nytår og andre store fester - men den er jo også fin til en sommerfest med bare ben til? og til den pris så kan jeg kun sige KØB! Den er så flot, og lidt anderledes med loose fit og mesh ryg :)
natulia.com
Stine // KISS KISS BANG BANG,
Ej hvor er den smuk. Hvis man kunne få den i sort, havde jeg købt den! :-)
stine-ebbesendahl.dk
Karina,
Hvor er den bare pæn :)
www.karina-blog.dk/
Katja,
den er SÅ fin!
fashionbysobczak.dk
Den er så fin. Elsker farven. Tror dog ikke jeg selv ville komme i den andre aftener end til nytår :)
www.rebelagainstyourself.dk
Julie Mænnchen,
Ja, det kan sagtens være at du har ret - så må vi håbe at der kommer flere store fester i løbet af næste år :) Syntes også at den er så flot pga. det gennemsigtige stykke bagpå samt farven på pailletterne! ;)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Kan jeg sagtens forstå - men jeg er lidt lun på de blå farver, så håber den er ligeså flot i virkeligheden, som den er på billederne :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Kan kun give dig ret! :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Nemlig og tak for det ;)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Er nemlig også vild med farven, kan godt lide at den ikke bare er sort :) Men så er den forhåbentlig en god følgesvend de næste par nytårsaftener :)
www.itsmypassions.dk