Would Love To Wear

Bluse: H&M Armbånd: Jane Kønig Høje Hæle: H&M Jeans: H&M Strik: H&M

Ovenstående outfit ville jeg ikke have noget imod at kravle i på en dag som denne, hvor Aalborg er en smule overskyet. På en dag som denne, er det nemlig dejligt med en strik, som man kan tage af, hvis solen skulle vælge at kigge frem alligevel. Størstedelen af tingene er denne gang fra H&M, men jeg kunne simpelthen ikke stå for deres mange nye & flotte items, som netop er præsenteret på deres webshop. Og de høje hæle er bare perfekte og så til en pris af 179 kr. så må de næsten tilføjes til samlingen herhjemme (hælhøjden er jo perfekt til hverdag). Perlerne på armbåndet fra Jane Kønig, går flot igen i kraven på blusen - glæder mig til at se de nye designs fra Jane Kønig, det kan kun blive smukt!

Dagen i dag bliver brugt på forberedelse til det design kursus, som jeg starter på i morgen - bliver spændende at se, om jeg stadig kan arbejde sammen med en symaskine. Og bliver skønt at lære alle de grundlæggende ting indenfor tøjdesign, som jeg jo forhåbentligt kun kan styrke mine muligheder indenfor modebranchen, nu hvor den grafiske verden allerede er udforsket - glæder mig og bliver dejligt at komme i gang med noget igen!

Hvad skal I bruge sådan en mandag på?

-

An outfit that I would not mind wearing on this cloudy day - love the details on the collar of the blouse from H&M And if the sun decides to show it´s face, the knit can be taken off

  • Mode

Likes

Comments

Julie
Julie,
Og så er prisen på 179 kr. heller ikke gal på nogen måder :) De fås desuden i flere farver/modeller
www.itsmypassions.dk
Julie
Julie,
Ja ikke - har også allerede tilføjet strikken til klædeskabet :)
www.itsmypassions.dk
Write a comment...
IP: 82.99.3.229