Would love to wear

Cardigan: Topshop Sneakers: Ca´shott Buksedragt: Mads Nørgaard Øreringe: Pieces Tørklæde: Vero Moda

Ville overhovedet intet have imod, at skule iføre mig dette outfit idag eller en hvilken som helst anden dag, for den sags skyld. Er forelsket i denne flotte buksedragt fra Mads Nørgaard, kan slet ikke se hvorfor den ikke er flyttet ind i skabet endnu - måske budgettet har haft et finger med i spillet?! Den er super anvendelig og kan både bruges casual som her eller tilføres et par stiletter & en blazer for at skabe et aften look

Ca´shott laver desuden også nogle meget smukke sneakers, især disse med mønster kan jeg rigtig godt lide. Hvis bare man fik udbetalt dobbelt løn engang imellem - ville bestemt sætte et smil på mine læber!

Faldt desuden i fælden igen idag - Salling og deres 50% er altså meget mere tiltrækkende end jeg havde forventet og håbet på. I dag har de bl.a. sat alt fra Only & Pieces ned til halv pris, så der røg et par jeans/jeggings, en nederdel, en flot halskæde osv. med hjem i poserne (I am so weak...)

Har I også svunget dankortet fornylig - kunne godt tænke mig at høre, hvad I fik med hjem??

-

Would not mind wearing this lovely outfit today or any other day for that matter. I really love the jumpsuit, which can be used casual like here above or for party, with a pair of stilettos and a blazer. The sneakers is also quite nice, I especially love the pattern on them

  • Mode

Likes

Comments

Julie,
Åh kun en lille smule misundelig - kan sagtens forestille mig, at man hurtigt falder for den :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Er også helt tosset med den, den måtte gerne flytte ind hos mig engang :)
www.itsmypassions.dk
katrine korning,
Helt vildt fint outfit! Er vild med det :) knus http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/
katrinekorning.bloggersdelight.dk/
Stine,
Åh jeg elsker den slags jumpsuits. De er så fede og virkelig anvendelige. Jeg svingede dankort igår, men det var fordi jeg købte flyverdragt til min dreng. Haha. /Stine
mereglimmer.dk
Julie,
Skønt at høre, ville heller ikke have noget imod, hverken at eje det eller have det på :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Ja, de kan bare bruges til så mange forskellige outfits - så dejligt! Ja okay - så må det være helt okay med sådan et køb :)
www.itsmypassions.dk
heidi kokborg,
Hvor ser den cardigan dejlig ud! Jeg er en frossenpind af en anden verden, så den ville være helt perfekt for mig her til vinter :)
fithealthyandhappy.wordpress.com/
Julie,
Ih ja, tror også den ville være dejlig her til kulden :)
www.itsmypassions.dk
Katrine,
Uha, ja, det er farligt med 50 % i Salling. Udover en masse skaldyr og andet guf til fryseren samt adskillige poser lækkerier fra Summerbird kom jeg også hjem med den smukkeste petrolblå angoracardigan fra Second Female. I am also weak :-)
aphotographicfairytale.blogspot.com
Julie,
Ja, det kan altså hurtigt blive en dyr affære på trods af de 50% :) Lyder ellers også lækkert med en fyldt fryser & chokolade lækkerier :)
www.itsmypassions.dk