Would love to wear

Strik: Part Two Støvletter: Bianco Jeans: H&M Taske: Zara Ringe: Erbs & Bjerke

Kunne godt bruge sådan et blåt outfit på en dag som idag, hvor solen skinner og himlen er blå. Støvlerne fra Bianco er jeg hurtigt faldet for, jeg er vild med både farven & frynserne derpå, de andre farver i denne model er nu også meget fine!

Ringene fra Erbs & Bjerke er også bare så fede og måtte gerne finde vej hjem til mig også på trods af, at jeg ikke er helt tilfreds med deres generelle kvalitet, da jeg havde to stk. forskellige øreringe derfra, som gik i stykker, måske de var dårligt limet eller noget i den dur?. Men nok om det, dette outfit kunne jeg i hvert fald sagtens hoppe i på en dag som denne

God påske alle sammen, håber I nyder den. Husk forresten at kigge ind senere idag, når jeg afslører en sand påskekonkurrence!

-

I would not mind wearing this lovely blue outfit on this sunny easter day. I have fallen in love with the blue booties with fringes from Bianco, they come in different colours and I like every single one. Hope you have a great Easter!

  • Mode

Likes

Comments

ClickToStyle,
Ej, de jeans er jo noget nær perfekte! :) Har ledt og ledt efter den type vask og så er de endda bare fra H&M.. Hehe.. Tak for inspo! ;)
www.clicktostyle.bloggersdelight.dk
Julie Mænnchen,
Super at høre, at du kunne finde inspiration i collagen - det er jo altid dejligt! Syntes også at de er så fine :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen
IP: 82.99.3.229