Would love to wear

Top: Storm & Marie Sko: Keeds Ringe: asos Jeans: Just Female Cardigan: Just Female

På sådan en gråvejrsdag som dagen idag, kunne jeg sagtens have iført mig dette lyse sæt med blå nuancer med en regnjakke over. Størstedelen af outfittet er fra Just Female som sammen med Second Female laver tøj lige efter min smag! Jeg er forelsket i flere af deres styles lige pt.

Den smukke blå top er fra Storm & Marie og fås også i en smuk skjorte version med lange ærmer. Jeg kunne godt bruge flere af denne slags "pænere" toppe i garderoben, så mon ikke der bliver tilføjet flere af den slags hen over sommeren

Hvad har I brugt jeres regnvejrsdag på?

-

I could easily have worn this outfit with blue nuances on a rainy day like this. I really love the top from Storm & Marie and would love to add more of these beautiful & classic tops to my closet!

  • Mode

Likes

Comments

Karina,
Er vild med skoene ;)
www.karina-blog.dk/
Sofies closet,
Virkelig lækkert outfit - det ville jeg også gerne iklæde mig, hvis vejret bare blev til at gå ud i det mindste bare uden paraply! :D Toppen er helt perfekt sommertop :D
www.sofiescloset.dk
Mie Dina,
Øj det ser også lækkert ud! Jeg er virkelig vild med skoene især! Og fint med et outfit, der passer til de regnvejrsdage vi har haft :p men vi håber på sommeren nu! Hvilket program bruger du til din collage? Den ser nemlig virkelig pæn ud!
www.miedina.com
Stefanie,
Julie Mænnchen,
Den er nemlig så smuk, så der giver jeg dig helt ret :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Den er jeg også meget vild med, den er simpelthen så fin! :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Samme her, de er så søde :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Lige netop, det er ikke nemt med dette regnvejr som Danmark pt. byder på :/ Du må allerede savne varmen i Egypten :) Toppen er nemlig så fin :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
De er også så fine :) Ja, det ville da være skønt hvis sommeren vendte tilbage med det samme, nu har vi jo lige vænnet os til den ;) Jeg har brugt Photoshop til at udklippe de forskellige items/billeder og har opsat det hele i Illustrator - håber det kan hjælpe og mange tak for de rosende ord :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Netop, det er jeg helt enig i :D
www.itsmypassions.dk