Would love to wear

Turtleneck: Benetton Støvletter: Zara Nederdel: Vila Taske: H&M Ringe: H&M

Hvis nu dette fine sæt havde hængt klar imorges, var jeg nok også hoppet i det (inkl. et par tykke strømpebukser). Nederdelen & støvletterne er jeg meget skudt i og ville gerne have begge par med mig hjem. Tasken er også super fin og er endnu én af H&M´s gode bud på en lækker taske til billige penge - denne koster nemlig kun 249.-!

Nu vil jeg hoppe i afslapningstøjet og bare nyde at weekenden er her! - hvad skal I bruge denne fredag på, måske noget J-dag?

-

I would have loved to have worn this outfit on a day like today - perfect for a friday!

  • Mode

Likes

Comments

Karina,
Lækre sager ;)
www.karina-blog.dk
Carina Trinhammer,
Åh de støvler... Dem drømmer jeg stadig om!! Og lækker styling i øvrigt, ærgeligt at man ikke sådan kan iføre sig det, uden at bruge penge ;)
www.trinhammer.com
Ida,
Ih Julie den nederdel er jo virkelig fin. Den vil jeg også gerne hoppe i :) Min fredag blev også brugt stille og roligt, men sluttede dog dagen af på jobbet med en enkel juleøl :)
www.idasblog.dk
Ida / Fashionlab,
Ej, hvor er det lækkert!! Det ville jeg gerne iføre mig i morgen :)
www.fashionlab.dk
Julie Mænnchen,
Godt at høre, at du kan lide dem Karina :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, de er altså også bare for lækre og ville også elske at have dem i samlingen, så kan sagtens følge dig :) Og ja, det ville altså være lækkert hvis man kunne shoppe løs uden at bruge af budgettet :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, den er simpelthen så smuk i printet :) Og hvor hyggeligt med din fredag, det er nu også godt med en juleøl efter arbejde ;)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, det kunne være lækkert hvis det bare hang klar :D
www.itsmypassions.dk