Would love to wear

Bluse Shorts Sandaler Clutch Ur

Undervurderede varmen idag og hoppede i et par jeans, men jeg ville egentlig gerne have iført mig dette outfit idag - ville nok have passet bedre. Alle tingene stammer fra Esprit´s webshop og især blusen samt clutchen er jeg allerede ved at skrive på ønskelisten

Som jeg også har nævnt det før, så har Esprit satset på det yngre segment de sidste par år, så webshoppen er bestemt et besøg værd. Jeg kunne nemlig sagtens skrive denne på den nyopdaterede ønskeliste også

Undervurderede I også vejret idag, eller var I hoppet i shortsene?

My favorites from Esprit, which make a great outfit, that I would have loved to have worn on a hot day like today. I am already crazy about the blouse and the clutch!

  • Mode

Likes

Comments

Line - Infashionwebelieve,
Vejret i København idag har desværre både budt på regn og kulde, så ingen bare ben til mig heller :( Men det skulle vidst være muligt at tage revanche for dét i weekenden ;)
www.infashionwebelieve.com
Eline,
Er hel vilde de shorts! :)
www.mykindoffashionbyeline.dk
Er vild med sandalerne og t-shirten. Troede faktisk ikke Esprit lavede så fine ting :) / Liselotte
www.everyday-couture.dk
High on Fashion,
Det er nogle fine ting du har fundet :)
highonfashion.dk/
Julie Mænnchen
,
Uha det lyder ikke så sjovt - så hellere sol & varme da :) Men kan godt se ud som om, at vi alle får lidt regn her imorgen og så lækkert vejr resten af weekenden - skønt! :)
Julie Mænnchen
,
De er også bare så fine :)
Julie Mænnchen
,
Nej vel, men de overrasker faktisk ret positivt :) Fandt også flere ting på deres webshop, som jeg sagtens kunne bruge ;)
Julie Mænnchen
,
Tak for det :) Godt at du kan lide det, som jeg har fundet frem