WOULD LOVE TO WEAR

T-shirt: Gestuz Støvletter: Sofie Schnoor Jeans: Missguided Taske: Gucci Ring: Louise Kragh Øreringe: Plissé Copenhagen

Hvis muligheden havde været der, var jeg med glæde hoppet i dette outfit imorges. Jeg har længe beundret den rå t-shirt fra Gestuz og nu er den endelig bestilt og skal afhentes i pakkeshoppen efter arbejde. Sofie Schnoor har altid lavet nogle fede efterårsstøvler og jeg kan ikke få disse ud af hovedet igen - nøj de er fine!

Øreringene fra Plissé Copenhagen forhandler vi i butikken og jeg havde faktisk mine på igår. De vinder virkelig når de kommer på. Tasken er bare så lækker ♡

Jeg tager lige en lille times træning efter arbejde - bare lige for at komme igang igen. Efter en dejlig sommer med alt for mange lækre is, er det vist på tide at starte igen - inden julehyggen for alvor sætter ind om få måneder. Hvad skal I bruge onsdagen på?

I would love to have worn this outfit today. I have been longing for the t-shirt from Gestuz for some time now and now it's finally mine! The green booties and the little soho-bag from Gucci are also on my wishlist. Have a awesome wednesday!

  • Mode

Likes

Comments

Eline Tychsen,
Okay, den T-shirt er simpelthen for cool! :)
www.elinetychsen.com
Camilla Madsen
,
Jeg elsker at følge med i dine "outfits", du har den fedeste stil som er lige min smag For min skyld må du gerne lave flere af de her opslag.
A+K/VenterPaaVinBlog,
Øj, ringen er fed. - A
www.venterpaavin.blogspot.com
Frederikke S,
Super lækkert look :)
www.frederikkes.com
Julie Mænnchen
,
Den er jeg nemlig også ret vild med! :) Og den er ligeså fed i virkeligheden
Julie Mænnchen
,
Tusind tak for de søde ord! Det er jeg glad for at høre :) Jeg syntes også at det er så hyggeligt at lave disse indlæg, så mon ikke der kommer flere ;)
Julie Mænnchen
,
Ja ikke? Den er jeg også ret tosset med ;)
Julie Mænnchen
,
Mange tak! Dejligt at du kan lide det :D