YOUNGBLOOD - MINERAL MAKEUP

Jeg er sikkert ikke den eneste, der syntes jeg at det er lidt af en jungle at finde de rette produkter som er bedst egnet til ens hud. Der er så mange produkter på hylderne og det er bestemt ikke alle, som virker lige optimalt

Men jeg er gået hen og blevet ret glad for Youngblood's produkter og lige for tiden, har jeg fået lov at teste disse - en mineralpudder og matchende flydende foundation. Mineralpudderen har jeg haft i min makeup rutine tidligere og den var jeg ret begejstret for, så den var ligesom selvsagt denne gang. Den ligger flot på huden og blender godt ind, uden at ligge ovenpå huden. Foundationen har jeg ikke prøvet før, da jeg ofte syntes sådanne giver et for "malet" udtryk. Men indtil videre syntes jeg den klarer opgaven ret så fint!

I kan finde både mineralpudder og foundation her, hvis I skulle have lyst til at prøve dem

The last couple of weeks, I have been testing these mineral products from Youngblood. I am a fan of makeup, that doesn't seem to much and these blend quite well. You can find them both here

Indlægget er lavet i samarbejde med Billigvoks

Likes

Comments

Eline Tychsen,
Jeg er helt enig! Det er virkelig en jungle :) Men jeg har faktisk også hørt en masse godt om Youngblood. Men efterhånden er jeg bare begyndt at holde mig til Mac, Yves Saint Laurent og L'oreal. Orker nærmest ikke at prøve flere nye ting, og de virker virkelig godt for mig hehe. Meeen jeg er fristet af at prøve Youngblood ;) Dejligt med nogle postive kommentarer i deres retning. Så kan der jo være noget om snakken :)
www.elinetychsen.com
Mama Brown,
Det er mit foretrukne mærke - netop fordi det er så rent! Bruger loose powderen hver dag! Fedt indlæg, Julie! :-) /L
www.mamabrown.dk
Liselotte / Everyday Couture,
Smukke billeder :) Jeg vil rigtig gerne prøve Youngblood. / Liselotte
www.everyday-couture.dk
Julie Mænnchen
,
Det er jo også bare med at holde sig til de ting/mærker, som virker godt for en :) For der er godt nok mange at vælge imellem ;) Men ja, jeg syntes i hvert fald at Youngblood er godt!
Julie Mænnchen
,
Det er nemlig nogle lækre produkter! :) Og tak søde Linda ;)
Julie Mænnchen
,
Mange tak søde - dejligt at du kan lide dem ;) Og ja, det kan i hvert fald klart anbefales!