Zara - great new look

Jeg kom forleden forbi Zara og deres fine webshop (udvalget skal jo kigges igennem engang imellem..) og her fik jeg øje på deres nyeste måde at opstille billeder på. Det er en smule inspireret af & other stories, hvor de viser den udvalgte style i brug, hvilket er helt perfekt og giver en god opfattelse af varen - så smart!

Jeg syntes det giver en mere harmonisk & spændende webshop med anderledes billeder, hvilket er meget tiltalende - men hvad siger I, kan I lide det?

-

I really love the new look on Zara's webshop. The photos are great, the overall webshop look is great and it gives a great feel of the items - just perfect!

Likes

Comments

Sofies closet,
Jeg er også virkelig vild med deres nye måde at opstille på. Det ser meget mere eksklusivt og lækkert ud, synes jeg :D
www.sofiescloset.dk
Lise/walkinrunout,
Ja! Jeg kan faktisk aller bedst lide, når man også kan se tøjet på.... at det så tit er på en lækker model og derfor sidder lidt anderledes på mig, må man tage med... men det er meget lettere, at se hvordan stoffet falder - så go go... herfra!
www.walkinrunout.dk
Natulia,
Jeg er også ret begejstret for deres nye stil/layout.. Især fordi at man jo stadig kan klikke sig ind på de enkelte styles og se "rigtige" billeder af tøjet :) Og så ser deres nye kollektion jo også bare alt for lækker ud.. haps!
natulia.com
Julie Mænnchen,
Syntes som sagt også at det er dejligt med den nye præsentationsform - det giver liv til tøjet og tilføjer lidt outfit inspiration i samme ombæring :) Men ja, det er jo alt sammen en måde at få os forbrugere til at hive dankortet frem - men bare det gøres med stil og vi kan lide det :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Syntes nemlig også at det er en meget levende & inspirerende måde at vise tøjet på - giver en god outfit inspiration :) Syntes det er lækkert at de bruger lidt ekstra tid på at style billederne & tøjet dermed
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det er nemlig lækkert - er meget fristet at flere af deres items lige nu :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Samme her, så det må være en god fremgang ;)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det gør det nemlig og det giver et godt overblik over stylingsmulighederne i varen :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det er det nemlig, det kan altså være svært at bedømme tøjet/varen, hvis man ikke kan se det på en model :) Og det giver et godt indblik i materialet, når man kan se det in-action :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, og man vil jo også gerne se mere, derfor tror jeg også, at man er også mere tilbøjelig til at klikke ind på flere af deres varer, for at se nærmere på dem og se dem på modellen :D
www.itsmypassions.dk